reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziewczynki zmykam do domku... :-)

Niestety w weekend nie będę miała internetu, więc odezwę się do Was w poniedziałek ;-)

Miłego weekendu ;-)

sun milego weekendu szkoda ze cie nie bedzie , dousłyszenia w poniedzialek :)
karola moim zdaniem mozesz dzialac plemniki w organizmie kobiety zyja pare dni wiec w niczym to nie przeszkadza moze akurat sie uda

karola to dzis jeszcze sobie odpuscie chyba ze tak delikatnie , cichutko hehehe a jak nie to od jutra codziennie sie przytulac , a ja wlasnie za chwile lece po tescik i jutro bedzie wszustko jasne :)

reklama
dziewczy ny mam wielka prosbe doradzcie po
1. robiłam test i wyszdl negatywnie
2. przyszła wlasnie wredota
i teraz mam dylemat bo lekarka kazala mi te tabletki brac od 1 dnia cyklu i wykupic je dopiero jak przyjdzie @ , co najlepsze polecila mi apteke która jest 20 km od mojego miejsca zamieszkania i co ja mam zorbic jutro jak je wykupie , bo ona kazla mi 1 brac od 1 dnia cyklu a 2 od drugiego i jak ja mam to zrobic jutro liczyc jako 2 dzien i brac juz 2 od razu czy liczyc jako 1 dzien i brac jedna pomózcie prosze :/

Do góry