reklama
Karola1305
Zaangażowana w BB
Byłam na badaniach krwi,bo miałam monitoring i potrzebne są tez te inne "ważne" hormony
Karola1305
Zaangażowana w BB
Nicola, masz racje- nie zaszkodzi. Pech chce ze dziś mamy gości na noc a ty melduj jutro koniecznie ten test
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
helloł laski przepraszam za nieobecnosc i milego weekendu zycze
reklama
dziewczy ny mam wielka prosbe doradzcie po
1. robiłam test i wyszdl negatywnie
2. przyszła wlasnie wredota
i teraz mam dylemat bo lekarka kazala mi te tabletki brac od 1 dnia cyklu i wykupic je dopiero jak przyjdzie @ , co najlepsze polecila mi apteke która jest 20 km od mojego miejsca zamieszkania i co ja mam zorbic jutro jak je wykupie , bo ona kazla mi 1 brac od 1 dnia cyklu a 2 od drugiego i jak ja mam to zrobic jutro liczyc jako 2 dzien i brac juz 2 od razu czy liczyc jako 1 dzien i brac jedna pomózcie prosze :/
1. robiłam test i wyszdl negatywnie
2. przyszła wlasnie wredota
i teraz mam dylemat bo lekarka kazala mi te tabletki brac od 1 dnia cyklu i wykupic je dopiero jak przyjdzie @ , co najlepsze polecila mi apteke która jest 20 km od mojego miejsca zamieszkania i co ja mam zorbic jutro jak je wykupie , bo ona kazla mi 1 brac od 1 dnia cyklu a 2 od drugiego i jak ja mam to zrobic jutro liczyc jako 2 dzien i brac juz 2 od razu czy liczyc jako 1 dzien i brac jedna pomózcie prosze :/
Podziel się: