reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sun a ni jak , juz nie cche mi sie myslec, zastanawiac, glówkowac stracilam checi do wszystkiego , mam juz dosc , jak przychodzi @ to zle ,jak nie przychodzi@ a test jest negatywny jeszcze gorzej nie wiem.....

Nicola wiem, że to wszystko jest frustrujące... bo jeszcze tak nie dawno byłam na Twoim miejscu... ale my kobiety jesteśmy silne i wszystko jesteśmy wstanie przejść... dlatego prędzej lub później będziesz w ciąży...

Rozumiem, czyli hormonalnie było ok. I w sumie z tego piszesz, to problemy raczej łatwe do rozwiązania... A jednak pare cykli to trwało . Dlatego obstaje, ze głowa ma spory udział procentowy:) fajnie,ze mimo zafasolkowania, dalej jesteście z nami dziewczyny:))))))

reklama
Nicola gdybym mogła to przytuliłabym Cię najmocniej jak to byłoby możliwe... i wypiła z Tobą pyszne ciepłe kakao... ;-) Wiem, co czujesz... uwierz mi ... i nigdy nie chcę wracać do starań bo to był najgorszy okres w moim życiu... a zawsze myślałam, że wtedy będzie wspaniale...

Do góry