reklama
Ja przepraszam ale sie wtrace...
Nicola
sluchaj dziewczyn! Test rob 14-15 dni od owulacji a nie 28 od pierwszego dnia miesiaczki. Nie ma co robic wczesniej, bo sie mozna tylko sfrustrowac. Trzeba sie ladnie i dokladnie obserwowac albo olac i isc na zywiol kciuki sciskam!
Nicola
sluchaj dziewczyn! Test rob 14-15 dni od owulacji a nie 28 od pierwszego dnia miesiaczki. Nie ma co robic wczesniej, bo sie mozna tylko sfrustrowac. Trzeba sie ladnie i dokladnie obserwowac albo olac i isc na zywiol kciuki sciskam!
wiem dziewczyny wiem , dzis jest 13 dzien od dnia owulacji wiec dlatego jeszcze nie ide na bete poczekam do konca miesiaca . nie napalam sie ale same wiecie ze ta nie pewnosc zabija i boje sie ze znowu sie okaze ze sie nie udało , ale staram sie o tym nie myslec bo to mi wcale nie pomaga tylko szkodzi
Karola1305
Zaangażowana w BB
Nicola, a skąd wiesz kiedy miałas owulacje?
miq jak bylam na tej ostatniej wizycie u gin to co robila mi usg i powiedziala ze sa pecherzyki i powiedziala zeby przez 3 najblizsze 3 dni wspolzyc to czułam kłocia w jajnikach (ból) w te dni własnie
karola bo byłam u lekarza i robiac mi usg powiedziala ze sa pecherzyki i zeby wspolzyc przez 3 dni bo moze dosjc do zaplodnienia
karola bo byłam u lekarza i robiac mi usg powiedziala ze sa pecherzyki i zeby wspolzyc przez 3 dni bo moze dosjc do zaplodnienia
Ostatnia edycja:
Karola1305
Zaangażowana w BB
No tak, tak to pamietam...ale zdaje się ze pisałas,ze były jeszcze dość male więc wynika z tego ze potrzebowały jeszcze paru dni...a byłaś pózniej jeszcze na usg? Wiesz na pewno,ze pękły?
Ja wiem, my Ci tu próbujemy matematyczne,a człowiek ma nadzieje i tak się nakręca. Ja w poprzednim cyklu czułam dosłownie wszystko- od bólu jajnikow przez skurcze macicy, zgage, po ból w okolicy ledzwiowej. Zaznacze,ze wcześniej nigdy tego nie czułam. Tak się nakrecilam,ze mój okres (do tej pory niczym szwajcarski zegarek)zaczął się spozniac...reszty nie muszę chyba opowiadać...dlatego swietnie cię rozumiem...
Ja wiem, my Ci tu próbujemy matematyczne,a człowiek ma nadzieje i tak się nakręca. Ja w poprzednim cyklu czułam dosłownie wszystko- od bólu jajnikow przez skurcze macicy, zgage, po ból w okolicy ledzwiowej. Zaznacze,ze wcześniej nigdy tego nie czułam. Tak się nakrecilam,ze mój okres (do tej pory niczym szwajcarski zegarek)zaczął się spozniac...reszty nie muszę chyba opowiadać...dlatego swietnie cię rozumiem...
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: