reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Karola własnie ja zawsze czuje w kazdym cyklu bóle w jajnikach , ale nie wiem dalej czym jest spowodowany taki ból długie ukłócie i bardzo mocne idzie od brzucha az przeszyje przez wszystkie narzady rodcze wiecie czym ten ból jest spowodowany ponoc wiekszaosc dziewczyn tez tak ma . Karola psychika sama dziala staram sie odrzucac te mysli jakie kolwiek zreszta z tym zwiazane ale coddziennie wieczorem i rano jak widze ze dalej nie ma @ to sama wiesz co w glowie sie dzieje .
Magda tak wlasnie staram sie robic jak mówisz , nie mysle o tym przynajmniej sie staram jak juz pisalam zdaje sobie sprawe z tego ze to mi wcale nie pomaga:)

taki ból może właśnie świadczyć o owulacji, i wręcz przeciwnie, dużo kobiet wcale tego nie czuje, ale można zorientować się po śluzie-ale to już po owulacji...

a tak dodajac jak bylam u lekarza 6 wrzesnia ia tak jak zalecala wspołzylismy przez 3 dni to w ciagu tych wlasnie dni czulam te bóle w jajnikach i dlatego tez mam metlik , ja wiem licze sie z tym ze to iz byla taka sytuacja a my w tych dnia wspolzylismy to wcale nie musi swiadczyc o tym ze sie udalo bo z tym jest jak z losem na loteri uda sie albo nie uda , takie dziwne porownanie ale ........ zgadzacie sie ze mna ?

no, żeby doszło do zapłodnienia to nie wystarczy tylko plemnik i jajeczko, musi być odpowiedni śluz, temperatura, jajko musi znaleźć wygodne miejsce do zagnieżdżenia, organizm matki musi chcieć je zaakceptować... wbrew pozorom to nie takie prost

hmm 2 dni temu? powodów bólu może być mnóstwo, ale już lepiej nie pisać, nie kombinować tylko czekać... w końcu się uda;)

Nicola - Mam wrażenie, że wmawiasz sobie, że to na 100% ciąża i starasz się nas przekonać, ze tak jest. Mam nadzieję, że tak jest, ale jeśli się tak denerwujesz to idź na betę.

reklama
Do góry