reklama
Karola własnie ja zawsze czuje w kazdym cyklu bóle w jajnikach , ale nie wiem dalej czym jest spowodowany taki ból długie ukłócie i bardzo mocne idzie od brzucha az przeszyje przez wszystkie narzady rodcze wiecie czym ten ból jest spowodowany ponoc wiekszaosc dziewczyn tez tak ma . Karola psychika sama dziala staram sie odrzucac te mysli jakie kolwiek zreszta z tym zwiazane ale coddziennie wieczorem i rano jak widze ze dalej nie ma @ to sama wiesz co w glowie sie dzieje .
Magda tak wlasnie staram sie robic jak mówisz , nie mysle o tym przynajmniej sie staram jak juz pisalam zdaje sobie sprawe z tego ze to mi wcale nie pomaga
Magda tak wlasnie staram sie robic jak mówisz , nie mysle o tym przynajmniej sie staram jak juz pisalam zdaje sobie sprawe z tego ze to mi wcale nie pomaga
a tak dodajac jak bylam u lekarza 6 wrzesnia ia tak jak zalecala wspołzylismy przez 3 dni to w ciagu tych wlasnie dni czulam te bóle w jajnikach i dlatego tez mam metlik , ja wiem licze sie z tym ze to iz byla taka sytuacja a my w tych dnia wspolzylismy to wcale nie musi swiadczyc o tym ze sie udalo bo z tym jest jak z losem na loteri uda sie albo nie uda , takie dziwne porownanie ale ........ zgadzacie sie ze mna ?
miq
Fanka BB :)
no, żeby doszło do zapłodnienia to nie wystarczy tylko plemnik i jajeczko, musi być odpowiedni śluz, temperatura, jajko musi znaleźć wygodne miejsce do zagnieżdżenia, organizm matki musi chcieć je zaakceptować... wbrew pozorom to nie takie prost
hmm 2 dni temu? powodów bólu może być mnóstwo, ale już lepiej nie pisać, nie kombinować tylko czekać... w końcu się uda
hmm 2 dni temu? powodów bólu może być mnóstwo, ale już lepiej nie pisać, nie kombinować tylko czekać... w końcu się uda
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
hej laseczki sorki ze mnie nie bylo zabiegana bylam
reklama
Pyscek
:)
hej :*
Jak tam u Was ? która w najbliższym czasie testuje ??
Jak tam u Was ? która w najbliższym czasie testuje ??
Podziel się: