reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hej babolki hmmm jak się czuję? jak słonica, chyba będę chodziła w ciąży przez 12 miesięcy;/ byłam na ktg i ani śladu po skurczach:(

a skąd się wzięła ta metoda? hmmm bo my lubimy ten sport:-D o tyle i ile przy poczęciu metoda zadziałała to w przypadku rozwiązania się nie sprawdza he he

hejo troche pozno i pewnioe nikogo juz nie ma ale sie pojawilam na chwile , wiecie co robilam dzis rano test nie wytrzymalam , wyszedł negatywnyi stwierdzilam ze nie ide jutro na tas bete, jeszcze sie dzis dowiedzialam ze kolezanka jest w ciazy nastepna ( z pracy) :/ masakra

Hej dziewczyny a ja mam taka zagwostke:) Test owulacyjny wyszedl mi o 12 pozytywny, teraz jest negatywny. Duzo pilam wczesniej wiec myslicie ze moze tak byc? Czy jednak nie wierzyc temu testowi z poludnia?

Karola już bardziej intensywnie sie nie da:p
Nicola na test jest za szybko,owulacja była poznieje to i @ moze sie spóźnić,beta szybciej by coś pokazała,nie było sensu robic test,no a takie podejście,że ktoś jest w ciąży a nie ja... na pewno nie pomoże

Martuśka .przed,którym testem dużo piłaś?

miq to nie chodzi ze ktos jest w ciazy a ja nie tylko przykro mi sie zrobilo i sobie pomyslalam ale jej fajnie to co isc na ta bete ? dziewczyny robia dzien po spoznionej @ i im wychodzilo a mi nic co ja mam robic ? i to musi byc z rana?poczekam jeszcze chyba do piatku co o tym myslisz miq?

Miq, tak sobie tylko zartuje:) i podziwiam, bo zazwyczaj starania zmieniają ten seks w "mechaniczny", a wy ( z tego co piszesz wnioskuje) się chyba nie poddaliscie tej tendencji:)

Nicola,możesz poczekać,no u Ciebie na pewno się wszystko rozlegułowało,nie wiadomo jajkiej wielkości był pecherzyk jak pękł i dla tego ciężko przewidzieć kiedy spodziewać się @ i kiedy test coś pokaże,dużo zależy też od tego jak "silna" jest ciąża i jakiej czułości jest test,dlatego jednej dziewxzynie pokaże dzień po terminie@ a innej tydz po

Karola u Nas to przede wszystkim dobra zabawa,nigdy nie było nic na siłę,chyba bym tak nie umiała...

Aaa martuśka,ale jak pierwszy test wyszedł pozytywny to.następne się nie liczą,w ciągu 24-48 godz powinna być owulacja,więc za chłopa i do zabawy,dziś i jutro i pojutrze też nie.zaszkodzi;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry