reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Mijenka ale nie wszystkie badania są refundowane moja droga... a teraz w nowym roku to w ogóle nie wiem co jest darmowe... np. Toksoplazmoza cały czas była na NFZ a od kilku ostatnich lat już nie i trzeba było płacić... a to przecież takie ważne badanie w ciaży A badania typowo hormonalne na bank nie są refundowane... stad ci tak powiedział...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Pok spokojnie :* nikt o niczym złym nie myśli Miłej kolacji!
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Witaj Lamiav!!!! :* Jak dobrze ze jesteś!!!
Czekam na opowieści!!!
Czekam na opowieści!!!
Mijenka ale nie wszystkie badania są refundowane moja droga... a teraz w nowym roku to w ogóle nie wiem co jest darmowe... np. Toksoplazmoza cały czas była na NFZ a od kilku ostatnich lat już nie i trzeba było płacić... a to przecież takie ważne badanie w ciaży A badania typowo hormonalne na bank nie są refundowane... stad ci tak powiedział...
typu prolaktyna itd? ahaaaa
cześć lamia śpij dobrze;***
Magd.a
Fanka BB :)
hihi czyli porządki pełną parą przed remontem :-) a co do owu to nie wiem czy miałam, jeśli tak mówisz to było by dobrze bo przed i po było przytulanko
Ja bym stawiała na owu 14 dc bo byla wyzsza od 6 poprzedzających ją i wyższa o 0,2 st od 1 poprzedzającej ją.. ale to też teścior by wyszedł.. :/
Fasolka mam na koniec stycznia dopiero ale jestem pod telefonem jak coś z moją ginekolog.
Zresztą... na boku strony macie "Najnowsze wątki" poczytajcie sobie to szybko zrozumiecie o co mi chodziło...
O coo choo bo ja nic nie widzieć ,a dopiero do domu dotrzeć..
Skurczy za Chiny kapitalistyczne nie przegapisz i będziesz wiedzieć, że to właśnie skurcze. Ból narasta po czym zanika i tak co parę minut. A ból okresowy też rozróżnisz. Pod koniec ciąży taki ból zwiastuje poród. A uczucie w brzuchu to po prostu ciągle pracująca macica, musi przecież do końca się rozciągać.
Oddaj, ja zabiorę, i będziesz mieć fasolkę :-)
Gdybyście widziały jak mój dziabąg śpi.....CZY ON UWA NIE MÓGŁ TAK O PÓŁNOCY SPAĆ!!!!
Fifka coś dla Ciebie na nerwy
- Co mają wspólnego: kobiece gusta, toaleta i łechtaczka?
- Mężczyźni zawsze trafiają obok.
- Jak nazywa się niewrażliwa podstawa penisa?
- Facet.
- Dlaczego penis ma na końcu dziurkę?
- Żeby tlen miał którędy dotrzeć do mózgu faceta.
poplułam monitor z tych zagadek
Jestem ponownie i zaraz znowu ciekam na kolację do pizzerii :-)
U mnie @ nadal brak i test dziś kupiła i jutro może rano zrobię albo się wstrzymam do soboty - niedzieli ale czuję się jak bym ją miała cały czas..
Dobra uciekam się szykować do wyjścia. :-)
A i GRATULACJE jeszcze raz dla Iwaska.!!!!
U mnie @ nadal brak i test dziś kupiła i jutro może rano zrobię albo się wstrzymam do soboty - niedzieli ale czuję się jak bym ją miała cały czas..
Dobra uciekam się szykować do wyjścia. :-)
A i GRATULACJE jeszcze raz dla Iwaska.!!!!
reklama
Podziel się: