reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no bo tak sobie myślę, co mi doktor ostatnio powiedział i zastanowiło mnie to:dry: stwierdził, że nie będzie mnie kierował na badania bo to płatne ale przecież ja chodzę do niego na nfz:baffled:

reklama
Mijenka ale nie wszystkie badania są refundowane moja droga... a teraz w nowym roku to w ogóle nie wiem co jest darmowe... np. Toksoplazmoza cały czas była na NFZ a od kilku ostatnich lat już nie i trzeba było płacić... a to przecież takie ważne badanie w ciaży :dry: A badania typowo hormonalne na bank nie są refundowane... stad ci tak powiedział...

kochane! zebyscie nie myslalay, ze Was opuscilam! ejstem, przeczytalam wszystko ale musze leciec kolacje robic!

buziaki!

Mijenka ale nie wszystkie badania są refundowane moja droga... a teraz w nowym roku to w ogóle nie wiem co jest darmowe... np. Toksoplazmoza cały czas była na NFZ a od kilku ostatnich lat już nie i trzeba było płacić... a to przecież takie ważne badanie w ciaży :dry: A badania typowo hormonalne na bank nie są refundowane... stad ci tak powiedział...

typu prolaktyna itd? ahaaaa

cześć lamia:-D śpij dobrze;***

hihi czyli porządki pełną parą przed remontem :-) a co do owu to nie wiem czy miałam, jeśli tak mówisz to było by dobrze bo przed i po było przytulanko :laugh2:

Ja bym stawiała na owu 14 dc bo byla wyzsza od 6 poprzedzających ją i wyższa o 0,2 st od 1 poprzedzającej ją.. ale to też teścior by wyszedł.. :/

Fasolka mam na koniec stycznia dopiero ale jestem pod telefonem jak coś z moją ginekolog.

Zresztą... na boku strony macie "Najnowsze wątki" poczytajcie sobie to szybko zrozumiecie o co mi chodziło...

O coo choo bo ja nic nie widzieć ,a dopiero do domu dotrzeć..

Skurczy za Chiny kapitalistyczne nie przegapisz i będziesz wiedzieć, że to właśnie skurcze. Ból narasta po czym zanika i tak co parę minut. A ból okresowy też rozróżnisz. Pod koniec ciąży taki ból zwiastuje poród. A uczucie w brzuchu to po prostu ciągle pracująca macica, musi przecież do końca się rozciągać.

Oddaj, ja zabiorę, i będziesz mieć fasolkę :-)

Gdybyście widziały jak mój dziabąg śpi.....CZY ON UWA NIE MÓGŁ TAK O PÓŁNOCY SPAĆ!!!!

Fifka coś dla Ciebie na nerwy

- Co mają wspólnego: kobiece gusta, toaleta i łechtaczka?
- Mężczyźni zawsze trafiają obok.

- Jak nazywa się niewrażliwa podstawa penisa?
- Facet.

- Dlaczego penis ma na końcu dziurkę?
- Żeby tlen miał którędy dotrzeć do mózgu faceta.

poplułam monitor z tych zagadek :-D

Jestem ponownie i zaraz znowu ciekam na kolację do pizzerii :-)

U mnie @ nadal brak i test dziś kupiła i jutro może rano zrobię albo się wstrzymam do soboty - niedzieli ale czuję się jak bym ją miała cały czas..

Dobra uciekam się szykować do wyjścia. :-)

A i GRATULACJE jeszcze raz dla Iwaska.!!!!

reklama
Do góry