reklama
Pyscek
:)
ja poproszę Ael zdjęcie boskiego poproszę
S
Silmiriel
Gość
Wyszło nawet lepiej przez to, ale u nas tak już jest ze wszystkim
Co u Ciebie, długo Cię nie było, albo się mijałyśmy
Ael, dawaj, ja nie mam, ale chętnie popatrzę na większe Dzieciątko
Ael, dawaj, ja nie mam, ale chętnie popatrzę na większe Dzieciątko
Wyszło nawet lepiej przez to, ale u nas tak już jest ze wszystkim
że u mnie? faktycznie nie było mnie od połowy listopada do przed świętami tak mniej więcej;-) szpitale i te sprawy... ale jest dobrze
ehh ta moja @ jakaś taka nieśmiała w tym miesiącu...
Ostatnia edycja:
hej kobietki....
jutro piatek 13 a ja mam pierwszą wizytę u gin i myslę ze to dobry znak....bedzie po prostu szczesliwy....
ale proszę też o mocne trzymanie kciuków.....tak na zapas większego szczescia....ide po pracy na 16....wiec wieczorkiem wam się pochwalę co i jak....
jutro piatek 13 a ja mam pierwszą wizytę u gin i myslę ze to dobry znak....bedzie po prostu szczesliwy....
ale proszę też o mocne trzymanie kciuków.....tak na zapas większego szczescia....ide po pracy na 16....wiec wieczorkiem wam się pochwalę co i jak....
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Mijenka śliczne te twoje pazureczki!!!!
Sog zaciskam kciuki za ciebie!!!!
Netka jutro być może wychodzi! Miejmy nadzieję!
A mnie brzuszek pobolewa choć skurczy nie mam. Na razie jest spokój
Sog zaciskam kciuki za ciebie!!!!
Netka jutro być może wychodzi! Miejmy nadzieję!
A mnie brzuszek pobolewa choć skurczy nie mam. Na razie jest spokój
Pyscek
:)
Soglam ja już zaciskam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)
Soglam trzymam kciuki :-)
Trochę czasu zajęło z tymi zdjęciami, kłopoty techniczne
Zobacz załącznik 424968Zobacz załącznik 424969Zobacz załącznik 424970Zobacz załącznik 424971Zobacz załącznik 424972Zobacz załącznik 424973Zobacz załącznik 424974Zobacz załącznik 424975Zobacz załącznik 424976Zobacz załącznik 424977
Trochę czasu zajęło z tymi zdjęciami, kłopoty techniczne
Zobacz załącznik 424968Zobacz załącznik 424969Zobacz załącznik 424970Zobacz załącznik 424971Zobacz załącznik 424972Zobacz załącznik 424973Zobacz załącznik 424974Zobacz załącznik 424975Zobacz załącznik 424976Zobacz załącznik 424977
reklama
U mnie @ nadal brak i test dziś kupiła i jutro może rano zrobię albo się wstrzymam do soboty - niedzieli ale czuję się jak bym ją miała
A kiedy termin miesiaczki?
A ja po prostu nie spakuję się do tego szpitala za cholerę... noż po prostu się boje....
Bardziej sie bedziesz bala jak bedzie trzeba jechac a torba pusta. Pakuj sie! O niczym taka spakowana torba nie swiadczy a przezorny zawsze ubezpieczony!
dzwonilas do lekarza z tym czopem?
My byliśmy dziś u pediatry i na pierwszym spacerku Mała przespała, więc nie wiem, czy się podobało
Co tam słychać ciekawego?
Uuuuu slodziak spioch na pierwszym spacerze! Mniam!
hej kobietki....
Sog! Ja bede jak na szpilkach siedziec i kciuki zaciskac. Wyjezdzamy jutro ale obiecuje, ze cala droge w pociagu i poza bede myslami z Toba! Toz nas tylko kilka dni dzieli! Czy mi sie wydaje? Obliczalas sobie termin?
Podziel się: