reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka ale Ciebie korci ręka do tego sprzątania...ahh!!! Ty chyba do lutego to nie chcesz poczekać???

Sleepy a na jakich imionach stanęło? Mnie się podoba też Kamil, a w ogóle próbowałam podczas ciąży sforsować Pawłowi imię Eryk bo bardzo mi się podoba, a ten nie bo nie....no i weź z takim gadaj!

Magda@@@ witaj. Powiedz, jak długo się o dziecko staraliście?

reklama
Sleeepy to pochwal się mebelkami i pościelką!! :tak:

Magda@@ witamy w naszych skromnych progach! To wątek co prawda staraczek nie ciężarówek... my tu jesteśmy tylko dlatego, ze zaczynałyśmy tu jako staraczki i jakoś cieżko nam się rozstać... Napisz coś więcej osobie, w którym tygodniu ciąży jesteś itp?

Ael teraz to już dla mnie obojętne kiedy! Kiedy Bóg da! Nie zamierzam przesadzać i na siłe małego wyganiać, ale nie czuję już wewnętrznej potrzeby leżenia...
Haha to tak jak ja próbowałąm przeforsować Kornelię... dobrze ze okazał sie chłopiec :-D

Ostatnia edycja:
Oj Ael Konradek nie potrzebuję prezentów tylko kochających ciotek :*

Ale ja jestem nerwus od dwóch dni... strasznie... wczoraj szykując sylwester krzyczałam na męża co raz, bo tego czy tamtego nie zrobił... - dobrze ze jest wyrozumiały i nie odpowiadał złością bo widział, ze źle się czuję.... dzisiaj "pobiłam" się ze zmywarką... no bo koszyk nie chciał sie wysunąć... więc ja z całej siły zaczełam go szarpać, mało nie połamałam plasikowych części i nie pobiłam talerzy... mąż poratował bo pomógł i naprawił. a ja gotowa już usiąć i płakać ze złosci...

Boze co mi jest :zawstydzona/y:

Dziękuje za miłe przyjęcie :):):) nasze starania zaczeły się od sierpnia 2011 roku :) od odstawienia tabletek:) i teraz jestem w 16 tyg ciąży :) widze ze wy tu rozmowa trwa cały dzien i cała noc:) Czytam sobie tak wasze wypowiedzi i widze, że dziś powitaliśmy nowego , małego człowieczka na tej naszej planecie :) Gratulacje :)

Witajcie kobietki w Nowym Roku!!!:-D ;***
magda@@@ witaj :-)
dziewczynki super się prezentują te Wasze brzuszki:tak::-D
Magd.a trzaśnij jak nie wałkiem to patelnią:tak:;-)
mineralna

gratulacje!!! dużo zdrowia i pociechy z maleństwa:-D

a u nas dość ciulowo przebiegł wieczór... jak od 20 zaczęliśmy się kłócić tak po północy skończyliśmy:-(

Trudno tak o sobie pisać , mi przynajmniej ciężko... Mam 25 lat i jestem z dużym bagażem doświadczeń:) Mieszkam w małej miejscowości pod Krakowem - Skawina, pracuje i zajmuje sie domem. Jestem z moim M od listopada 2010 roku po burzliwych perypetiach zamieszakliśmy ze sobą w maju 2011 roku, i tak czas leci ...

Oj Ael :* ależ ty uparta! :-D

Oj a co to taki kłótliwy sylwester? Mijenka o co poszło? :-(

Magda@@@
a masz jakieś przeczucia co do dzidzi? Czy chłopczyk czy dziewczynka? :-D Bo my tu lubimy wstawiać zdjecia brzuszków i sobie wróżyć - a później sprawdzamy czy na Usg wychodzi to samo ;-) macie wybrane już jakieś imienia?

Mmmm Kraków... moje ukochane miasto :-D

reklama
Jestem z moim M od listopada 2010 roku po burzliwych perypetiach zamieszakliśmy ze sobą w maju 2011 roku, i tak czas leci ...

miejmy nadzieję, że 2012 rok będzie mniej burzliwy:tak:

Fifka w sumie o wszystko...
o to, że on sobie ja sobie cały dzień, o to, że nagle przy sylwestrze mu się przypomniało, żeby spędzić go razem, o to, że na wigilii i ogólnie przez całe święta czułam się jakbym była złem koniecznym... ehh i tak się nazbierało:-(

Ostatnia edycja:
Do góry