reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Oj Iwasku no nic nie szkodzi
Ja ciekawa jestem jaki upominek mąż dostanie od księdza. Wisi kartka że po Wigilii zakładowej zaprasza po upominki.
Fifka dzięki tobie wiem jak wygląda wydruk ktg widzisz i walor edykacyjny
Ja ciekawa jestem jaki upominek mąż dostanie od księdza. Wisi kartka że po Wigilii zakładowej zaprasza po upominki.
Fifka dzięki tobie wiem jak wygląda wydruk ktg widzisz i walor edykacyjny
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hahah Netka to od razu ci objaśnię! - Górne schodki to serduszko małego, pokazuję w jakiej częstotliwości bije. te takie ciemne kreseczki pod spodem to częstotliwość ruchów. Każda kreseczka to jeden ruch (mały zawsze wali bo nie cierpi KTG) A na dole te schodki to skurcze macicy. Jak macica jest spokojna wygląda to mniej więcej tak jak początek tego wykresu:
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
witam melduje ze zyje spalam dzis duzo lepiej tylko 3 razy wstawalam ;-) ale potem do 3 spalam i teraz was nadrobilam ;-) ale musze isc sie umyc i zjesc cos ;-)
witam nowa staraczke ~~~~~~&&&&&&
kwiatuszku bez staniczka duzo lepiej ;-) laska z ciebie ze hej ;-)
iwasku dobry kawal ;-)
fifka nieznam si na ktg bo mam dopiero w styczniu...
mili ja mialam na poczatku ciazy tsh wysokie a teraz caly czas walcztymy z ft3 albo ft4 bo tsh w normie .
witam nowa staraczke ~~~~~~&&&&&&
kwiatuszku bez staniczka duzo lepiej ;-) laska z ciebie ze hej ;-)
iwasku dobry kawal ;-)
fifka nieznam si na ktg bo mam dopiero w styczniu...
mili ja mialam na poczatku ciazy tsh wysokie a teraz caly czas walcztymy z ft3 albo ft4 bo tsh w normie .
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Laura GRATULUJĘ!!!
reklama
Cześć tracacanadzieje witamy wśród nas. ja się na tym nie znam, więc też nic mądrego nie podpowiem:-( Mogę jedynie trzymać kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i posłać fluidki, żeby w końcu się udało ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dzieki wielkie
Podziel się: