reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifciu to nie wiem niestety bo żadna z tych które miały razem ze mną badanie nie miały skurczy:sorry2: ale gdyby coś było nie tak to by Cię nie wypuścili.

Neciuszku....sorka:-)

reklama
Zafasolkuję dokładnie :tak:

Tu mój wynik KTG i te "dziwne skoki"
P1060900.jpg
W szpitalu napięcie macicy utrzymywało się zawsze koło 20... i było w miarę "prosto" a dzisiaj :szok:

Iwasku oni mówili ze to jest w normie, więc nie to ze się przejmuję. Tylko taki dla mnie to dziwny wynik...

Oj Iwasku no nic nie szkodzi ;)

Ja ciekawa jestem jaki upominek mąż dostanie od księdza. Wisi kartka że po Wigilii zakładowej zaprasza po upominki.

Fifka dzięki tobie wiem jak wygląda wydruk ktg :D widzisz i walor edykacyjny :D

Hahah Netka to od razu ci objaśnię! - Górne schodki to serduszko małego, pokazuję w jakiej częstotliwości bije. te takie ciemne kreseczki pod spodem to częstotliwość ruchów. Każda kreseczka to jeden ruch (mały zawsze wali bo nie cierpi KTG) A na dole te schodki to skurcze macicy. Jak macica jest spokojna wygląda to mniej więcej tak jak początek tego wykresu:
1111yg0.jpg

Dziewczyny właśnie maleństwo po raz pierwszy kopnęło! Boże jakie to uczucie wspaniałe :-D pojutrze idę do gina na usg :) Mam nadzieję, że dowiem się jaka płeć :)

witam melduje ze zyje spalam dzis duzo lepiej tylko 3 razy wstawalam ;-) ale potem do 3 spalam i teraz was nadrobilam ;-) ale musze isc sie umyc i zjesc cos ;-)

witam nowa staraczke ~~~~~~&&&&&&

kwiatuszku bez staniczka duzo lepiej ;-) laska z ciebie ze hej ;-)

iwasku dobry kawal ;-)

fifka nieznam si na ktg bo mam dopiero w styczniu...

mili ja mialam na poczatku ciazy tsh wysokie a teraz caly czas walcztymy z ft3 albo ft4 bo tsh w normie .

reklama
Do góry