reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
gosiaczek tak jestem staraczką jeszcze :-D Cieszymy się z mężem sobą i w tym miesiącu nic nie będę mierzyć testów też nie będę używać pełen spontan !! W końcu musi się udać nie ?;p;p

A tak seria to daje nam jeszcze kilka cykli jak nie wyjdzie to wybieramy się chyba na iui :)

No to zanim przyjdą będzie już po owulacji wiec faktycznie będę na kolejny cykl :tak:

Co do wiesiołka to tak jak z tymi lekami... potrafi pomóc ale i też rozregulować cykle... jeśli nie masz problemu ze śluzem to nie widzę sensu stosowania...

Dobra kochane ja zmykam spać :* Mąż wzywa :-D

ja tez kochane zmykam, jutro rano jade na usg tarczycy. Ciekawe co mi tam wyjdzie- boje sie.
w takim razie slodkich snow i do jutra.
ja caly czas stawialam na spontan, ale nic z tego nie wychodzilo wiec teraz po raz pierwszy bede probowac z testami- moze to cos da?buziole

dobranoc kochane milych snow postaram sie komus napisac czy cos u ginka zalatwilam bo jutro po lekarzu do mamy a potem w pracy bede miec szefa wiec nici z pisania...

Fifka więc jestem w połowie 28 tygodnia ciąży. Ten termin mi podała doktórka w szpitalu. Nawet nie wiem na jakiej podstawie. Powiedziała tylko, że urodzę na początku lutego i podała mi tę datę. Za tydzień idę do swojego gina, więc rozwieje wątpliwości ;D

A zdjęcie : P1070575.jpg

Witajcie słoneczka moje, coś ostatnio mało piszę do Was, poczytam poczytam i uciekam, wchodzę na komp tylko tyle, żeby wykres uzupełnić, dochodzę do siebie po nockach. Wczoraj nie zmrużyłam oka bo wichura zerwała nam kable i szurały całą noc po ścianie grrr myślałam, że oszaleje
u mnie w sumie bez zmian, mierzę temp, wykres szaleje, zamówiłam testy owu z allegro, zobaczymy gdzieś w tym tyg powinna być owulacja, chyba, że znowu cykl się wydłuży...
Miłego dnia

reklama
Siemka :-) Witam Was z rana, u mnie dzisiaj mrozisko, szron na dworze, ale przebija się słońce i zapowiada się piękny dzień. Mimo braku nocnej wichury, i pełni księżyca i nocnych hałasów i innych zakłóceń, oczywiście przytulałam się całą noc na łóżku i snu niewiele zaznałam. Na Boże Narodzenie dostanę tego rogala do spania i mam nadzieje, ze już będzie lepiej, a do tego czasu się męczę.

Lovka, ty masz już choinkę w domu? - ok znalazłam post z informacją o choince z ubiegłego roku :-)

Ostatnia edycja:
Do góry