reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

czesc gochaa! Miło Cie poznać:-) Nie dość, że ty też z Gliwic, to w dodatku moja imienniczka:-)
Też należysz do grona staraczek? Bo tak obserwuje ten temat i zauwżyłam , że większość dziewczyn, to już zafasolkowanych. tymże dziewczynom serdecznie gratuluje!

reklama
Magd.a współczuję - znam ten smak (brałam tylko 5 dni, ale zapamiętam do końca życia).
Teraz jestem na dopochwowej i sobie chwalę ;-)

A ja dzisiaj dostałam moje testy owu. Są bombowe!! Nie ma kresek i domysłów. Jak jest skok LH to pojawia się uśmiechnięta buźka. Jak nie ma to jest puste kółko. Jak dla mnie rewelacja :tak: A do tego mam jeszcze 2 testy ciążowe. Również elektroniczne - pokazują napis "Nie ma ciąży" lub "Jest ciąża". Więc nie ma domysłów. I jest jeszcze taki bajer, że jak pokazują że jest ciąża to pokazują od razu, który tydzień. Kocham amerykańskie wynalazki :-):-):-)

A jakiej firmy te testy?

Witam się o zabójczej jak dla mnie porze ;)

Madziulek, gratuluję rocznicy i życzę kolejnych :)

Dogodziłam dziś sobie :) regulacja brwi, peeling z masażem twarzy, szyi i dekoltu, manicure i malowanie paznokci. Jestem biedniejsza o 85 zł, ale mega szczęśliwa. A potem jeszcze pizza :) Ach, cudnie mi

Ja dzisiaj już uciekam. Czeka mnie spacer z psem, a potem idę spać. Ostatnio potrzebuję dużo snu... (zimą zachowuję się jak prawdziwy miś ;-)). A o 6:25 pobudka :eek:

Dobranoc dziewczyny :*

Aaaa a ja sie muszę pochwalić że jutro wieczorem idę na basen!!! :-D:-D:-D:-D Aż sie znowu doczekać nie mogę :-)

Nala Atan powodzenia na wizytach!!

Gosiaczek powodzenia z testami! :tak:

Sil oj kobiety lubią o siebie zadbać ;-) Na pewno przydał się tobie taki relaks!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry