reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzięki dziewczyny :D:D
A ja sobie właśnie zrobiłam domowy salon piękności :D Leże z maseczkami i mąż się ze mnie śmieje ;p;p Ale czasem trzeba sobie dogodzić :D
Fifka śliczna komódka :) W ogóle fajnie sobie urządzacie te kąciki dla maluchów ! :-)
Mam nadzieję że niedługo też będę się tym cieszyć !

Madziulu wszystkiego najlepszego w okazji waszej rocznicy :* Oby się takie wam powtarzały co roku :-)

Magdaleno śliczna ta poszewka, jak się dzieciaczek pojawi to zobaczysz jak zapełnisz wolną przestrzeń :-D

Magda a co lutka na wywołanie @?

Hah a ja się śmieje sama do siebie jak głupia! Młody okąpany, poszedł sam spać!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
W związku z powyższym idę robić atak na łazienkę i lodówkę XD XD XD

Magda a konsultowałaś to z ginem? Od czego moze ci sie @ późnić? Moze ty i w ciąży? :-D
eee Fifcia, wiem że życzycie mi tego z całęgo serca, ale zawiodę Was.. w ciąży nie jestem u mnie owu nie było :-)
Madziulu wszystkiego najlepszego w okazji waszej rocznicy :* Oby się takie wam powtarzały co roku :-)

Magdaleno śliczna ta poszewka, jak się dzieciaczek pojawi to zobaczysz jak zapełnisz wolną przestrzeń :-D

Magda a co lutka na wywołanie @?

Hah a ja się śmieje sama do siebie jak głupia! Młody okąpany, poszedł sam spać!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
W związku z powyższym idę robić atak na łazienkę i lodówkę XD XD XD

No ileż można na nią czekać po dobroci :-) na wywołanie na wywołanie..

wczoraj się z M. pogodziliśmy, oczywiście w łóżku... ale kurde no.. warto było :-) dziś się go pytam czy to,że leży bez piżamki to jakieś zaproszenie, przez zęby NIMFOMANKĄ mnie nazwał ;-) oszzz co za łobuz

Zaczęłam się dziś szprycować luteiną i aż mi ryjek wykrzywia od tego smaku :-D

Magd.a współczuję - znam ten smak (brałam tylko 5 dni, ale zapamiętam do końca życia).
Teraz jestem na dopochwowej i sobie chwalę ;-)

A ja dzisiaj dostałam moje testy owu. Są bombowe!! Nie ma kresek i domysłów. Jak jest skok LH to pojawia się uśmiechnięta buźka. Jak nie ma to jest puste kółko. Jak dla mnie rewelacja :tak: A do tego mam jeszcze 2 testy ciążowe. Również elektroniczne - pokazują napis "Nie ma ciąży" lub "Jest ciąża". Więc nie ma domysłów. I jest jeszcze taki bajer, że jak pokazują że jest ciąża to pokazują od razu, który tydzień. Kocham amerykańskie wynalazki :-):-):-)

UWAGA!!

Na Discovery za chwilę "CIEKAWOŚĆ: CUD NARODZIN" Fantastyczny program pokazujący ciąże od środka - co dziecko słyszy widzi, jak wygląda itp. Super!

Atan
ja mam na 9.30, ale pewnie się troche opóźni, tez chodzę na nfz, ale nie mam zadnych numerków, tylko normalnie zapisy na szczescie
Madziulek wszstkiego naj z okazji rocznicy :-)

reklama
no ja pojade jakos po 9 wiec mysle ze o 9;30 bede u niego i moze o 10 mnie przyjma ;-) a teraz zajadam kisiel truskawkowy mniam ;-)

Do góry