Gosiaczek dlatego ja właśnie odradzam ci jakiekolwiek leki na ten czas jeśli nie masz problemów z cyklami... czasem nadgorliwością możemy sobie tylko zaszkodzić... a co do testów owulacyjnych to ja polecam te najprostsze z allegro za 1zł. U mnie pięknie pokrywały się z monitoringiem u ginekologa To (lub mierzenie temperatury) to teraz najlepsze co możesz zrobić. Sprawdzisz w tej sposób czy i kiedy masz owulację w cyklu. Bo często tak jest, że nie wychodzi bo po prostu nie "wstrzelacie" się w ten termin.
Magdalena oj a ja po kłótni z moim chodzę teraz zakochana w nim jak w dniu kiedy zaczęliśmy być parą chodzę tule się... zaczepiam i domagam się uwagi... nie wiem co mi odbija mój też zdziwiony ale i zadowolony z takiego stanu rzeczy
Heh ja łóżeczka nawet jeszcze nie kupiłam, ale wszytko przed nami...tu masz kochana zdjęcie komody:
Fajna,duża i bardzo pojemna! Będzie idealna na wszystkie rzeczy dla małego Dzisiaj już stanie w sypialni a jakoś po jutrze też zabiorę się zapranie i prasowanie ubranek
Lovka bo my w ciąży mamy swoje humory... ja czasami to sama siebie nie poznaję... a im dalej w ciążę tym gorzej
Jakim cudem ty masz termin porodu dwa tygodnie przede mną a ja jestem w starszej ciąży?? Dawaj zdjątko!
Zafasolkuję Niemal w każdym źródle piszę że ruchy przy pierwszym dziecku odczuwa się koło 17-22 tygodnia. Naprawdę nie masz powodu do zmartwień choć wierzę, ze cię to frustruje... Odczuwanie ruchów zależy od wielu czynników. Twojej budowy ciała, od położenia łożyska (jeśli jest z przodu to poczujesz ruchy później) Od ilości wód płodowych... no i od samego temperamentu dziecka. Uszka do góry masz czas! Jeszcze będziesz miała dość tych wygibasów
Neciuszka no pare zostało, ale nie wiem czy one takie apetyczne po nocy.... ja wole jak są takie świeżo z patelni zdjęte
Boże a mnie mój obudził o 4 rano (żegnał sie jak szedł do pracy - zawsze tak robi) i od tamtej pory ja leże jak worek... słucham wiatru za oknem (normalnie tornado...) i się z małym "bije"