reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziewczyny!:)

chciałabym Was podnieść na duchu:) ja przez długi czas myślałam, że własnej dzidzi nie będę miała:) i udało się zupełnie przypadkiem i w zasadzie w takich warunkach, że aż to niemożliwe, że spłodziliśmy dziecko:D:D:D a teraz moje "nic" kopie i rozpycha się jak oszalałe:) i za 2 miesiące pojawi się na świecie:)

reklama
Witam się wieczorkiem :-) znów cały dzień w szkole spędziłam a później składaliśmy z K łóżeczko! :-) miało być miło ale pokłóciliśmy się okropnie przed chwilą i nie mam nawet ochoty na niego patrzeć! Dorosły facet a zachowuje się jak gówniarz... :baffled: szkoda gadać...

Magda ja to do tej pory się nie uporałam z tym prasowaniem :-D bo cały weekend byłam w szkole więc będę walczyć znów od jutra a oprócz tego zaczynają mi się 2 tygodnie intensywnego zakuwania, żeby wszystko w szkole zdać przed porodem!!

Fifka a gdzie link do komody?? :angry: Jak będziesz to ja poproszę bo jestem ciekawska :-p

No i witam nowe staraczki nasze :-) widzę dzisiaj obfity dzień w przybywanie nowych koleżanek! Przede wszystkim dużo cierpliwości życzę ale też szybkiego zafasolkowania :-)

magdalenko ale lozeczko stoi ?? czzy klutnia przeszkodzila?
a ja zjadla cala wielka miche kislu jabkowego :-)mniam

Nie, na szczęście zdążyło stanąć :-) jeszcze 15 razy je przestawialiśmy na zmianę z komodą bo mamy bardzo ciasną sypialnie i kombinowaliśmy, żeby w miarę to miało ręce i nogi no i, żeby było wygodnie :-)

no nas tez bedzie ciasno ;-) zamiast biurka stanie lozeczko i komoda ;-)a bedzie fotka ??

widze ze poszly spac to dobranoc bo rano do pracy ide.. buziaki:*

Ostatnia edycja:
Przepraszam byłam ale się tak zdenerwowałam, że to się w pale nie mieści. Wchodzę na konto żeby zrobić przelewy za rachunki a tam mi brakuje ponad 360zł :szok: dzwoniliśmy na infolinię i kazała wejść w opcje gdzie się sprawdza jakie transakcje wykonane w weekend a nie są zaksięgowanie w historii rachunku no i w sumie tych transkacji jest na 40zł więc 320 gdzieś znikło :szok: ale niestety nic nie może nam pomóc tylko musimy jutro jechać do banku osobiście :/

Fotkę mam ale jak już uciekłaś spać to wstawię jutro :-)

Któraś chce mojego dziabąga na przechowanie na noc???? Prawie w ogóle w dzień nie spał i nie chce nam zasnąć teraz, a ja chyba ocipieje z braku wyspania... :/

Witam nowe staraczki :-)

Wiesz jak zawsze chętna ale dziś też nietomna jestem :baffled: w środę zasnęłam o 4 - wstałam o 10, w czwartek o 4- pobudka o 10, w piątek o 1 - budził do szkoły o 6.30 no i wczoraj też koło 24 i budzik 6.30. Także mogę go wziąć zawsze ale nie dziś!!! :-p

W każdym bądź razie będę się dzisiaj wczuwać bo pierwsza noc z łóżeczkiem w naszej sypialni ale póki co jeszcze pustym i tym się mam zamiar nacieszyć dzisiejszej nocy :-D

No to uciekam do wyrka :-) dobranoc! :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry