reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

śliczny brzuszek ;-) :* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i dobranoc kochana :* zmykam spac ;*

reklama
Uffff.. ja dopiero teraz się pojawiam, bo dziś (a raczej już wczoraj) napiekłam placuszków na imieninki mojej mamusi :-) chce się ktoś załapać na serniczka puchatka, skubańca albo szarlotkę?:-)
Dziurka
- jak to jak? Normalnie :-p nie chce Wam się wstecz czytać i mnie pominęły :-p ale nadrobiły kobitki :-) :-**
A propo’s rybek, robiła któraś tatara z łososia?
:happy: Coś mnie kusi żeby spróbować zrobić :-)
Fasolka-
to idź na zwolnienie i niech się męczą bez Ciebie:-) a po drugie to „wcześnie” Ci powiedzieli, że badania Ci się kończą :-p
Miq
- ja słyszałam, że kobitka w ciąży nie powinna być chrzestną, ale dlaczego to nie mam zielonego pojęcia :happy:
A co do prezentów, to… ja np. m.in. kupiłam strój dla dziecka na chrzciny (u obu moich chrześniaczek):happy: poza tym kupiłam może dość prosty prezent (nie kupowałam żadnych łańcuszków itp. bo stwierdziłam, że kupię to na I komunię św.) ale kupiłam taki bielutki kocyk z wyszytym imieniem, i takie (rosnące z dzieckiem) szlafroczek kąpielowy, które moje chrześniaczki noszą do dziś ( z czego jedna ma 6 lat a druga 3 ) Kochana zabawek dosyć się nakupujesz na urodzinki i inne świąteczne prezenty :-)
She
- już mi przeszło (przynajmniej na razie) :-pwierzę, że nasze fasoleczki w końcu do Nas zawitają :-) :-**
Lamia
- gratuluję kopniaczków :-)

dzień dobry ;-) ja widzę, że tu Pyscek brzuszek pokazuje ;-) ciekawe czy jak w przypadku Neciuszki okaże się, że ma już lokatora :-p

Witam sie z rana :)

zafasolkuje ja kobieta pracujaca juz tez nie spie ;p od 8 w pracy :D

Magda zdrowa juz ?

Aaaa jutro wolne :D Pospie troszke dluzej :D:D:D Ale do krk na wyklad musze jutro jechac :(

a witam sie z ranca nadrabialam was z wczoraj jeszcze:-)

Atan sliczny brzuszek

Pyscku twoj rowniez oby pojawil sie lokatorek w nim:p

a cos jeszcze mialam pisac i skleroza od rana :zawstydzona/y:

ide sobie zrobic sniadanko ktos chce??

Super brzuszek Atanku :tak:

Pyscek to my trzymamy kciuki żeby w srodku zamieszkał teraz lokator (a moze już mieszka? :-))

Truskawciu ja chcę się załapać na ciacha!!!

Właśnie wróciłam z pobierania krwi... boże ja już jak narkomanka wygladam, pokłóta z każdej strony! Jutro mam wyniki tarczycy :tak:

reklama
hehe mnie tez nie bawem znowu czeka alka :-:)zawstydzona/y:musze sobie dzisiaj pazurki zrobic:p a mialam do wczoraj tak dlugie ze szok:szok: i skrocilam bo az ciezko na lapku pisac:-p dzis jakis francuski odwale hehe i wzorki :p

Do góry