reklama
Pyscek
:)
dobranoc :* też juz uciekam :*:*:*:* za fluidki :*:*:*:*:*
Truskawcia
Fanka BB :)
Uffff.. ja dopiero teraz się pojawiam, bo dziś (a raczej już wczoraj) napiekłam placuszków na imieninki mojej mamusi :-) chce się ktoś załapać na serniczka puchatka, skubańca albo szarlotkę?:-)
Dziurka- jak to jak? Normalnie nie chce Wam się wstecz czytać i mnie pominęły ale nadrobiły kobitki :-) :-**
A propo’s rybek, robiła któraś tatara z łososia? Coś mnie kusi żeby spróbować zrobić :-)
Fasolka- to idź na zwolnienie i niech się męczą bez Ciebie:-) a po drugie to „wcześnie” Ci powiedzieli, że badania Ci się kończą
Miq- ja słyszałam, że kobitka w ciąży nie powinna być chrzestną, ale dlaczego to nie mam zielonego pojęcia
A co do prezentów, to… ja np. m.in. kupiłam strój dla dziecka na chrzciny (u obu moich chrześniaczek) poza tym kupiłam może dość prosty prezent (nie kupowałam żadnych łańcuszków itp. bo stwierdziłam, że kupię to na I komunię św.) ale kupiłam taki bielutki kocyk z wyszytym imieniem, i takie (rosnące z dzieckiem) szlafroczek kąpielowy, które moje chrześniaczki noszą do dziś ( z czego jedna ma 6 lat a druga 3 ) Kochana zabawek dosyć się nakupujesz na urodzinki i inne świąteczne prezenty :-)
She- już mi przeszło (przynajmniej na razie) wierzę, że nasze fasoleczki w końcu do Nas zawitają :-) :-**
Lamia- gratuluję kopniaczków :-)
Dziurka- jak to jak? Normalnie nie chce Wam się wstecz czytać i mnie pominęły ale nadrobiły kobitki :-) :-**
A propo’s rybek, robiła któraś tatara z łososia? Coś mnie kusi żeby spróbować zrobić :-)
Fasolka- to idź na zwolnienie i niech się męczą bez Ciebie:-) a po drugie to „wcześnie” Ci powiedzieli, że badania Ci się kończą
Miq- ja słyszałam, że kobitka w ciąży nie powinna być chrzestną, ale dlaczego to nie mam zielonego pojęcia
A co do prezentów, to… ja np. m.in. kupiłam strój dla dziecka na chrzciny (u obu moich chrześniaczek) poza tym kupiłam może dość prosty prezent (nie kupowałam żadnych łańcuszków itp. bo stwierdziłam, że kupię to na I komunię św.) ale kupiłam taki bielutki kocyk z wyszytym imieniem, i takie (rosnące z dzieckiem) szlafroczek kąpielowy, które moje chrześniaczki noszą do dziś ( z czego jedna ma 6 lat a druga 3 ) Kochana zabawek dosyć się nakupujesz na urodzinki i inne świąteczne prezenty :-)
She- już mi przeszło (przynajmniej na razie) wierzę, że nasze fasoleczki w końcu do Nas zawitają :-) :-**
Lamia- gratuluję kopniaczków :-)
zafasolkujęodzaraz
Dzień dobry :-)
Witam się w ponury czwartkowy poranek :-)
Wstawać śpiochy już prawie południe ;-)
Ostatnia edycja:
magenta :)
a witam sie z ranca nadrabialam was z wczoraj jeszcze:-)
Atan sliczny brzuszek
Pyscku twoj rowniez oby pojawil sie lokatorek w nim
a cos jeszcze mialam pisac i skleroza od rana
ide sobie zrobic sniadanko ktos chce??
Atan sliczny brzuszek
Pyscku twoj rowniez oby pojawil sie lokatorek w nim
a cos jeszcze mialam pisac i skleroza od rana
ide sobie zrobic sniadanko ktos chce??
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Super brzuszek Atanku
Pyscek to my trzymamy kciuki żeby w srodku zamieszkał teraz lokator (a moze już mieszka? :-))
Truskawciu ja chcę się załapać na ciacha!!!
Właśnie wróciłam z pobierania krwi... boże ja już jak narkomanka wygladam, pokłóta z każdej strony! Jutro mam wyniki tarczycy
Pyscek to my trzymamy kciuki żeby w srodku zamieszkał teraz lokator (a moze już mieszka? :-))
Truskawciu ja chcę się załapać na ciacha!!!
Właśnie wróciłam z pobierania krwi... boże ja już jak narkomanka wygladam, pokłóta z każdej strony! Jutro mam wyniki tarczycy
Dzień dobry :-)
Oj tak, jest niezwykle ponury...myślałam, ze do pracy nie wstanę ;/
Ale mimo wszystko dzień dobry :-)
reklama
magenta :)
hehe mnie tez nie bawem znowu czeka alka :-zawstydzona/y:musze sobie dzisiaj pazurki zrobic a mialam do wczoraj tak dlugie ze szok i skrocilam bo az ciezko na lapku pisac dzis jakis francuski odwale hehe i wzorki
Podziel się: