reklama
magenta :)
Fanka BB :)
hehe sniadanko gotowe salata serek zolty szyneczka ogorek pomidorek i szczypiorek hehe pychota
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Oj tak, jest niezwykle ponury...myślałam, ze do pracy nie wstanę ;/
Ale mimo wszystko dzień dobry :-)
A co wy tak narzekacie? U mnie jest super pogoda! Zimno jak w psiarni to fakt.. ale słoneczko przyjemnie świeci i niebo czyściutkie! :-)
magenta ja chce sniadanko
fifka napewno nie jest tak zle z tym wygladem ja trzymam kciuki za wynki zeby bylo wszytsko ok
No zobaczymy, też mam nadzieję ze tam wszytko jest w porządku, jakoś nie mam ochoty chorować... spadam do teścia! Muszę podrukować ćwiczenia z Angielskiego na ten weekend.
zafasolkujęodzaraz
Jestem. Musiałam księgi wieczyste podrukować i mnie non stop z przeglądarki wywalało.
a ja dzis sie musze nastawic na porzadki w garderobie zbieram sie za to juz tyle czasu i musze to w koncu zrobic
czy ktos ma lenia tak jak ja?? nic mi sie nie chce
zafasolkujęodzaraz
magenta ja mam lenia kosmicznego, a do tego dzień mi się wlecze jak flaki z olejem
Melduje się kolejny leń
Wstałam wkońcu zjeść śniadanie jak już mnie przycisnęło bo wcześniej tak zimno było że postanowiłam nie wychodzić spod kołdry. Ale teściówka się zlitowała i napaliła. Wcinam chlebem z pieczonym karczkiem i popijam barszczykiem.
AAaaa dziewczyny brzuchy śliczne. Oby było jak u mnie że tam moment lokator się pojawi Bo w Atankowym no to nie da się ukryć że ktoś mieszka
Wstałam wkońcu zjeść śniadanie jak już mnie przycisnęło bo wcześniej tak zimno było że postanowiłam nie wychodzić spod kołdry. Ale teściówka się zlitowała i napaliła. Wcinam chlebem z pieczonym karczkiem i popijam barszczykiem.
AAaaa dziewczyny brzuchy śliczne. Oby było jak u mnie że tam moment lokator się pojawi Bo w Atankowym no to nie da się ukryć że ktoś mieszka
reklama
I ja melduje sie na posterunku
Dziendoberek kobitki
Ja własnie jem grisik jak dzidzius ale miałam takiego smaka ze hej asz mi sie w nocy snił
Moj M juz w pracy alllle mu sie nie chciało dzis isc ale zmotywowałam go ze jeszcze jeden dzien a poten dwa dni byczenia.
Moja kruszynka buszuje od czasu jak dzwonił budzik dla M czyz by o tez słyszał i wiedział ze tata wstaje do pracy..Wypioł sie dupkom i powiedział dzis nie wstaje
Odrazu jak wstałam pociekła siara hmmm
Dziendoberek kobitki
Ja własnie jem grisik jak dzidzius ale miałam takiego smaka ze hej asz mi sie w nocy snił
Moj M juz w pracy alllle mu sie nie chciało dzis isc ale zmotywowałam go ze jeszcze jeden dzien a poten dwa dni byczenia.
Moja kruszynka buszuje od czasu jak dzwonił budzik dla M czyz by o tez słyszał i wiedział ze tata wstaje do pracy..Wypioł sie dupkom i powiedział dzis nie wstaje
Odrazu jak wstałam pociekła siara hmmm
Podziel się: