reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

magenta ja chce sniadanko :D

fifka napewno nie jest tak zle z tym wygladem :p ja trzymam kciuki za wynki zeby bylo wszytsko ok :D

reklama
Oj tak, jest niezwykle ponury...myślałam, ze do pracy nie wstanę ;/
Ale mimo wszystko dzień dobry :):-)

A co wy tak narzekacie? U mnie jest super pogoda! :tak: Zimno jak w psiarni to fakt.. ale słoneczko przyjemnie świeci i niebo czyściutkie! :-)

magenta ja chce sniadanko :D

fifka napewno nie jest tak zle z tym wygladem :p ja trzymam kciuki za wynki zeby bylo wszytsko ok :D

No zobaczymy, też mam nadzieję ze tam wszytko jest w porządku, jakoś nie mam ochoty chorować... spadam do teścia! Muszę podrukować ćwiczenia z Angielskiego na ten weekend.

Melduje się kolejny leń :)

Wstałam wkońcu zjeść śniadanie jak już mnie przycisnęło bo wcześniej tak zimno było że postanowiłam nie wychodzić spod kołdry. Ale teściówka się zlitowała i napaliła. Wcinam chlebem z pieczonym karczkiem i popijam barszczykiem.

AAaaa dziewczyny brzuchy śliczne. Oby było jak u mnie że tam moment lokator się pojawi ;) Bo w Atankowym no to nie da się ukryć że ktoś mieszka ;)

reklama
I ja melduje sie na posterunku
biggrin.gif

Dziendoberek kobitki

Ja własnie jem grisik jak dzidzius ale miałam takiego smaka ze hej asz mi sie w nocy snił
laugh.gif

Moj M juz w pracy alllle mu sie nie chciało dzis isc ale zmotywowałam go ze jeszcze jeden dzien a poten dwa dni byczenia.
Moja kruszynka buszuje od czasu jak dzwonił budzik dla M czyz by o tez słyszał i wiedział ze tata wstaje do pracy..Wypioł sie dupkom i powiedział dzis nie wstaje
biggrin.gif

Odrazu jak wstałam pociekła siara hmmm

Do góry