reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a u mnie slonko swieci :) ale zimno :-( u mnie jest teraz -3 ale jak slonko jest to jakos tak czlowiek lepiej zyje a moj chyba chory znowu bedzie bo znowu go nosi cos dzis ma jakis antybiotyk dostac od znajomego ehh masakra raz mnie zarazil i znowu mi cos do domu zniesie a wiecie co moj tata mi wczoraj powiedzial:-( ze te pieniadze ktore mu moj pozyczyl mogla bym mu dac :confused2: masakra jakas my na wyprawke odkladamy na mieszkanie itp a ten taki tekst mi walnal:/

reklama
Mag, ale że z jakiej strony, bo ja nie rozumiem... tępa jestem jakaś... a słońca zazdroszczę, bo u mnie nie ma ani odrobiny

Sil to prawda.. dziekowac ze nas omijaja..Chociaz ja o ostatnio mam czarne mysli.. niestety lekarz ktory wypisywal mojego tate ze spzitala poinformowal mnie oprocz tego ze tato nie przezyje wiecej jak miesiac a moze nagle to dodatkowo dodal zebym sama zaczela sie badac i to juz teraz nie przed 30 bo moglam to odziedziczyc... ogolnie wywrozyl mi kolorowa przyszlosc umierania na raka zlosliewego...

Jestem ale zaraz chyba się kładę bo poszalałam dziś znów w kuchni i pojawił się znajomy ból pleców. Znów pewnie mi się obniży macica. Muszę grzeczna być jednak bardzo :( ale na jutro obiad mam i mięso mi się piecze bo mi żadne wędliny nie podchodzą.

Z tym becikowym i ulgami nie ma szans bo te zmiany musiały by przejść wszystkie procedury z sejmem i senatem włącznie do końca listopada a po piątkowym expose i zaprzysiężeniu pierwsze posiedzenie Sejmu jest na grudzień to raz, dwa że musi tu też komisja finansów publicznych się zająć tym również której nie posiadamy w chwili obecnej i zanim ich zaprzysiężą i powołają komisję wieki miną więc od 2012 te cuda wymyślane nie są realne.

Sil ja chcę do ciebieeeee, u mnie ani widu ani słychu śniegu. a ja tak lubię.
She miał esek wczoraj i coooo :p

nie wiem moj ojciec chyba z drzewa spadl ja za ten 1000zl mam juz wozek prawie a on mysli ze nie wiem co.. :szok: malo tego teraz nie przyleci zeby odrobic pieniadze w jaki kolwiek sposob oddac no szlak mnie trafia ale dzis pokrzyczalam troche ze ja dziecku jego kosztem wozka nie bede odmawiac i ze jak bede w polsce chce je spowrotem i juz

silka: ja mam taką książeczkę z zusu gdzie jest wszystko opisane jak brac opiekunke na umowe jak składki sie rozlicza, moze u ciebie w zusie tez cos takiego jest, jak bym miała skaner to bym zeskanowal ci a tak to nie mam, chyba ze chcesz to ci poczta wysle
tu masz taka stronke ale nie wiem czy znajdziesz tu cos co cie interesuje
15.09 Nianie w ubezpieczeniu społecznym

dzisiaj w rzeczpospolitej jest dodatek o zasiłku macierzyńskim i zmianach przewidzianych na 2012 rok taka książeczka, wczoraj było o urlopach macierzyńskich i ojcowskich, zapomniałam wam powiedzieć :/

teraz patrze i tam jest informacja jak to jest liczone i takie tam ciekawe info

Ostatnia edycja:
reklama
Lamia, dziękuję, na razie nie, bo do tego czasu to się jeszcze zmieni z milion razy :)
Ja wczoraj nawet usiłowałam kupić :p i nie dostałam już :p

Do góry