No ja miałam takie przyzwolenie od gina jeśli się długo spóźniała. I okres przychodził zawsze po 2 dniach po odstawieniu. Ja bym wzięła. Mi sie torbiele zawsze po niej wchłaniały - na szczęście. Ale powiedz wtedy ginowi że brałaś. Takie moje zdanie. Nie zaszkodzi.
reklama
Pyscek
:)
nom dokładnie,
nic Słoneczka dziękuję za doradzenie uciekam do mojego bo czeka na mnie a ja pisze dalej z Wami, dla mamusiek spokojnej nocki życzę a dla starających się owocnej nocy . Buziaczki :*:*
nic Słoneczka dziękuję za doradzenie uciekam do mojego bo czeka na mnie a ja pisze dalej z Wami, dla mamusiek spokojnej nocki życzę a dla starających się owocnej nocy . Buziaczki :*:*
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
klari dla ciebie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ specjalne od dzisiaj wiem o 2 kreskach ;-) potwierdzone betka dzisiejsza ;-)
Dziewczyny...osiwiałam pod pachami, włosy mi się elektryzują a mały ma pewnie błysk w oku.
Burza u nas się rozkręcała, leżałam sobie na łóżku, na krześle przed leżał laptop i oglądałam serial i jakoś odwróciłam głowę do okna, bo łóżko mam pod oknem, a miałam uchylone okno by mi powietrze świeże wpadło. Jak za chwilę nie błysnęła błyskawica, ja widzę a z niej kurna iskry lecą i słyszę iskrzenie!! Za chwilę dziab taki grzmot, że zdziwiona to ja przez godzinę byłam! I to się stało jakieś 15-20 metrów od moich okien! Budynek mój jest połączony prostopadle z drugim, także ścianę widzę z okna praktycznie obok, ten drugi budynek jest niższy od szpitalnego i na tamtym dachu są 2 odgromniki i akurat w ten bliżej mnie walnęła błyskawica.... Ja kocham burzę ale takie coś widziałam pierwszy raz w życiu i mam nadzieję, że ostatni....Zesrałam się kufa kolorami tęczy....
Burza u nas się rozkręcała, leżałam sobie na łóżku, na krześle przed leżał laptop i oglądałam serial i jakoś odwróciłam głowę do okna, bo łóżko mam pod oknem, a miałam uchylone okno by mi powietrze świeże wpadło. Jak za chwilę nie błysnęła błyskawica, ja widzę a z niej kurna iskry lecą i słyszę iskrzenie!! Za chwilę dziab taki grzmot, że zdziwiona to ja przez godzinę byłam! I to się stało jakieś 15-20 metrów od moich okien! Budynek mój jest połączony prostopadle z drugim, także ścianę widzę z okna praktycznie obok, ten drugi budynek jest niższy od szpitalnego i na tamtym dachu są 2 odgromniki i akurat w ten bliżej mnie walnęła błyskawica.... Ja kocham burzę ale takie coś widziałam pierwszy raz w życiu i mam nadzieję, że ostatni....Zesrałam się kufa kolorami tęczy....
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Atanku a i ja zostaję. Tego mojego jeszcze nie ma i długo nie wraca. Coś mi się wydaje, że piwko jeszcze jakieś jest
Ael pobyt nawet w szpitalu z atrakcjami:-)
Ael pobyt nawet w szpitalu z atrakcjami:-)
reklama
Podziel się: