reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Arosa będzie wszystko ok, ważne, że przynajmniej znacie przyczynę a to już połowa sukcesu.....
DZiewczyny widzę, że nie tylko mój P. ostro morduje gierki ale na całe szczęście tylko wtedy, kiedy ja zajęta jestem czymś innym a wtedy mnie informuje, że trochę sobie pogra...... Teraz molestuje FiFa11

reklama
no właśnie czytałam i aż sama do siebie się uśmiechałam "czy oby nie mowimy o tym samym facecie? hihi :) no ale nie on przeciez jest tu teraz tylko ze mną" :) no i jak tu ma być fasolka? moze my też same sie zaciązymy?

wrocilam ale naskrobalyscie ;-) byla burza w poznaniu dlatego nie pisalam leze czytam was i mowie cos mi tu smierdzi nie wytrzymam skojarzylam ze gdy pada kanaliza smierdzi ale ja czulam ja az w pokoju wiec pierwszy objaw ciazy wyczulony węch a w pracy to na kilometr czulam wacik z krwia ahhh mam nadzieje ze bedzie malo ekstrakcji w najblizszym czasie bo mnie to strasznie denerwowalo!! ;-)

Arosa bedzie dobrze trzeba byc optymista ;-) zycze mezusiowi szybkiego powrotu do zdrowia ;-)a tobie szybkich 2 kresek ;-)

K&M niesmuc sie w koncu z zaskoczenia cie wezmie albo zabierz mu konsole albo zacznij draznic sutki i zabierz sie za podniecanie go to wtedy rzuci ta konsole ;-)

moj na psp gra gdy ja na forum siedze ;-)albo gra gdy ma wolne a ja wpracy ;-)

Ostatnia edycja:
K&M pokręć się trochę, ponachylaj i może coś z tego będzie ;-) Na mojego to zawsze działa...
Pyscek, dziękuję z miłe słowa :blink: Też tak myślę i mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze. Musze go jakoś na to nastawić. Wogóle to nazwał mnie czarownicą, bo sama mu powiedziałam , że mi to na to wygląda i mówi, że wykrakałam a jak ja coś powiem to sie sprawdza :tak:
Atan, dzięki Kochana no i gratulacje :-)

Dziewczyny ja nie mialam cierpliwości.. pewnego pięknego ranka wystawiłam konsolę za drzwi.. i powiedziałam,ze albo konsola sama zmienia miejsce zamieszkania albo on razem z nią.. wybrał mnie ;-) potem pojawiło się nowe dziecko Xbox.. jednak już był w użyciu tylko jak mnie nie było w pobliżu, ewentualnie podczas @ czy jak gotowałam obiad ;-)

Teraz my z M. też na kompach siedzimy ja z Wami, a M. gra w jakąś " super hiper intersującą grę, ale w międzyczasie ogląda TV" ;-)

No cóż mężczyzni dojrzewają do 3 roku życia, potem tylko rosną i ich zabawki są coraz droższe.. niestety..

o tak facet jest całe życie dzieckiem niestety :-(

Atanku i jak się czujesz w nowej roli?:-)
K&M faceci ponoć już tak mają, niezależnie od wieku. Jeden lubi dłubać w samochodach, inny uwielbia Xbox-y, PS itp itd

jak na razie nos mam wyczulony na zapachy ;-) a tak to mam usmiech od ucha do ucha ;-)i rozpiera mnie energia z radosci ;-)
dziura niewiem czy ci dalam specjalne dla ciebie ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ;-) :-D
musze sie uspokoic by niedac nic po sobie do 24 wydac ;-) by sie nic nie domyslal mezus ;-)a kumpela wymeczona telefonicznie przezemnie ;-)

reklama
hihi :) Dobrze ze nie jestem z tym sama ;) i Wy tez to znacie on teraz wlasnie jezdzi formula na psp nie dosc ze to drogie bylo to jeszcze non stop forule slysze ;) no ale moze faktycznie musze sie ruszyc i troszke zakrecic kuperkiem mu przed nosem :) zatem kochane ja tak pocicu bede sie wylaczac bo wiecie bedzie mi niezrecznie dzialac przy Was :)
dobrej nocki i trzymajcie kciuki - Starcie K. v Konsola roapoczęte

Do góry