reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej Laseczki :-D nawet do pracy spokojnie iść nie można, bo od razu pełnio wiadomości namażecie :-D ja dzisiaj zrobiłam teścik owu. i myślę, że można go zaliczyć prawie do pozytywnych :-D myślę, że jutro będzie już TEN czas :-D tak, że trzymać za mnie kciuki :-D hi hi a miałam nie myśleć w tym miesiącu o tym :-p cóż nie udało się :-p

Atanku- GRATULCJE!!!! :-D i po co było się tyle denerwować (?) :-D a kto wie, może faktycznie bliźniaki :-D nooo i z prezentem na dzień taty świetny pomysł :-D też miałam taki pomysł- myślałam, że uda się mojemu Lubemu niespodziankę zrobić, ale dupa z tego :-( może na urodzinki zrobię mu prezent, bo ma w lipcu- jej ale by się cieszył :-) Dziękuję za fludiki, że o mnie pamiętałaś :-D z takimi fluidami uśmiechniętymi musi się udać :-D

Ael- a Tobie GRATULUJĘ SYNKA :-D wiedziałam, że to będzie chłopak :-D niech zdrowo rośnie :-D widzę, że już Ci lepiej? Dowiedzieli się w końcu co Ci dolegało, czy to tajemnica lasu? :-p

Magd.a- ja to bym już tą kobitę udusiła :-p a nie możesz Ty ze swoim przyszłym mężem na zakupy chodzić? :-D chyba on już trochę duży na zakupy z mamusią ;-)

Pyscek- a Ty miałaś się nie załamywać :-D niu niu niu dziewczynka :-p zobaczysz, że Ci się uda i dopiero się zdziwisz ;-)

Sil- przykro mi, że masz teściów nie w porządku, ale… kochana nie ma tego złego co by ma dobre nie wyszło, uważam, że mieszkanie rodzicami (jednego czy drugiego) prędzej czy później psuje relacje- nie ma to jak młodzi na swoim :-D Dziecku zabraniać spotykać się z dziadkami nie powinnaś, bo dzieci dużą wagę przywiązują do dziadków :-) A Ty się nie przejmuj tylko rób swoje, by dla Ciebie, Twojego męża i dzieciątka dobrze było :-) a swoją droga pisałaś, że Twój maż ma teściową zawieść gdzieś… to widać kto kogo bardziej potrzebuje ;-)

Malutka- udanego zapładniania :-D

Sil ja też bym jechała, ale nie odzywała się, wkońcu dlaczego masz sama siedzieć w domu ? weź książkę ( Polecam "język niemowląt")

Oczywiście,że jest duży, ale ona tak ich przyzwyczaila,że jadą na zakupy z mamusią..

malutka..
udusilabym babę,co za jędza wstrętna wrrr..

Ja dziś ochrzaniłam nauczycieli w pizzerii.. no noż mi się w kieszeni otwierał, gdyby nie to,że się nie staramy nie ma mowy o zapłodnieniu, pomyslałabym,że i we mnie się coś wykluwa ..

Idę się kobiety kąpać, wypilingować się i wydrapać pięty.. bo ja kobieta owuulująca jestem , chyba mi wolno co ;-) zabieram Was do wanny jak pozwolicie ;-)

dziś noc u M. aż się boję, zastanawiam się czy pas cnoty wyciągać :-)

reklama
Magd.a ani się waż:no::-D
Pyscek a i owszem:wściekła/y: nie dość, że w pracy 12h przy monitorach to jeszcze w domu przy gierkach:wściekła/y: a, żeby było śmieszniej to jeszcze do łóżka kładzie się z telefonem i czyta wiadomości:baffled:

a właściwie próbuje czytać:-D

Do góry