reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Monika nie musisz ;-) beta jest wykrywalna niezależnie od ilości zjedzonego pokarmu czy wypitego napoju ;-) możesz iść nawet zaraz.. ale babko.. jeżeli jesteś w ciąży oszczędzaj się ;-) zadzwoń może do swojego gina.. powiedz o swoich obawach..

Na betę pójdę jutro, a do lekarza jeżeli plamienia nie ustąpią to w poniedziałek, a jeśli jestem w ciąży to tak czy siak pódję w poniedziałek. A tak wogóle to może te plamienia zwiastują @, kiedyś już tak miałam.

Witam moje kochane
Big super wypraweczka ale i tak wolałabym juz na twoim miejscu zamowic
Fifka gratuluje betki
Nie byłam w stanie was nadrobic przelecialam jakies 20 str i masakra
U mnie pecherz juz ok ale mnie przewiało i strasznie boli ucho,dzis zrobiłam tescik owu ale negatywny to dopiero 9dc ale kreseczka delikatnie widoczna wiec poczekam jutro nie bede testowac raczej dopiero pojutrze nie było nawet spadku tempki takze jeszcze czas.Fajnie bo owu raczej wypadnie mi w weekend takze jestem zadowolona:)Bo męzus bedzie blisko w razie czego hehe

Hej dziewczyny :)
Ael - śliczny brzusio :)
Fifka - super, że wizyta udana i że jesteś zabezpieczona dupkiem :)
monika2929 - ja myślę, że ciąża jest, ale takie plamienie trzeba koniecznie skonsultować z jakimś lekarzem...

Hej dziewczynki :):)
Fifka gratki !! Ile tu fasolek super !! To napawa optymizmem :D
Rasta a Ty gdzie jesteś? Jak testy i obrona ?? :)
A ja teraz biegam szukam pracy i duuupa !!! :( Masakra jakaś z tymi ofertami ! dlatego jakoś przestałam się starać ale dalej mam cichą nadzieję że coś będzie :)

Monika, powtarzaj test najpóźniej jutro i do lekarza biegiem, jak wyjdzie II. Nie lekceważ plamień!! Wierz mi, wiem co mówię, sama drżałam o dziecko ponad miesiąc!!

reklama
dokładnie niedawno kolezanka ktorejs z nas nie pamietam dokładnie kogo ale jakas mowa o tym była ze straciła ciaze bo było juz za pozno wiec kochana powtarzaj i do lekarza a mocno plamisz??

Do góry