reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
No jeszcze troszkę czasu mam... najgorsze to teraz te czekanie XD Ale czuje że będzie wszystko w porządku
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
A Iwasek ja zaszłam w 11 cyklu starań
No i to jest najważniejsze. Ja w pierwszych tygodniach ciąży jak biegałam na badania też czułam, że wszystko będzie dobrze. No i popatrz gdzie jestem teraz!... z głową misce marząc by zwymiotować a to wszystko przy cudownych kopniakach mojego dzieciątka... XDNo jeszcze troszkę czasu mam... najgorsze to teraz te czekanie XD Ale czuje że będzie wszystko w porządku
monika2929
Aktywna w BB
Dziewczyny, mam mętlik w głowie. Dzisiaj rano w 26 dc zrobiłam test, druga kreska wyszła słaba; ostatni cykl 27 dni. Od wczoraj wieczora mam brązowe plamienia. Co o tym myślicie?
monika2929
Aktywna w BB
Myślicie, że mogę byc w ciąży mimo tej słabej kreski?
Magd.a
Fanka BB :)
Wklej test ocenimy ;-) już wielokrotnie mówiłam, że więcej jest negatywnych testów mylących się niż pozytywnych :-)
mimo jasnej kreski możesz być w ciąży, przecież beta musi wzrastać, widocznie jest jeszcze niskie stężenie bety.. ale powtórz test ;-)
mimo jasnej kreski możesz być w ciąży, przecież beta musi wzrastać, widocznie jest jeszcze niskie stężenie bety.. ale powtórz test ;-)
reklama
Kochana oczywiście, że tak. Jeśli bardzo boisz się tych brązowych plamień możesz udać się do szpitala. Dostaniesz coś na podtrzymanie ciąży i nakaz leżenia i odpoczywania. Co zrobisz już od Ciebie zależy.Myślicie, że mogę byc w ciąży mimo tej słabej kreski?
Podziel się: