reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

buhaha wyszla mi jedna krecha w okinku ciazowym ale nie ma kontrolnej:p wcale wiec do d**y test chyba czyli jednak musze czekac do jutra\
wogole nawet ta krecha w okien ku ciazowym jest mega nie widoczna:p
co za masakra:/

reklama
clearblue nie wiem jakies tam ich szwedzkie czy cos ...ale innych nie bylo:/
bo nawet chcialam wiecej zaplacic a tu nie ma nic innego lepszego

dziekuje za kciukasy oby jutro wyszedl ten test jak @ nie przyjdzie

najwyzej jeszcze dzis skocze do apteki po inny moze w innej aptece cos bedzie tylko te apteki maja wszystko to samo:/ masakra a juz sie ludzilam ze cos sie wyjasni bo nigdy wczesniej @ mi sie nie spozniala nawet o dzien tylko jak latalam samolotem to przychodzila w 26 dc a nie w 28 ale ma czas jeszcze dzis moze mnie nawiedzic ale brzuch nie boli piersi tez nie tylko sutki wiec poczekam ladnie moze to mnie wynagrodzi

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny czytam wasze posty od jakiegos czasu i postanowiłam tez do was dolaczyc:) gratuluje wszystkim zafasolkowanym:) mam nadzieje że i ja niedługo zobacze II kreseczki ;)

Witaj magii :)
Dziewczyny jakie badania Wam zalecił gin, bo mi: morfologia krwii podstawowa, mocz ogólne, USR-WR, toksoplazmoza i CMV (dwa ostatnie jak będę chciała i miała kasę).

reklama
magneta trzymam kciuki!!!!!
A ja oczywiście już tradycyjnie (od kilki dni) muszę się pochwalić, że temp dziś znów wysoka :-) i tak już trochę niedowierzam i zaczynam się zastanawiać czy może być jakiś inny powód... ale nie ukrywam, że coraz bardziej się napalam!!!
Dagne na pewno będzie dobrze!
Witam nową staraczkę!! jak długo się już starasz ze swoim mężem/narzeczonym/chłopakiem??

Do góry