reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

matko jaka jestem zła na swojego :wściekła/y: ehhh... dobrze, że was mam dziewczyny trochę się odstresuje a mój ma szlaban na sexik :p (jakaś kara musi być) hehehe ...

reklama
Ja włsnie siedze i czekam na męza pojechał na pocztę to mu powiedziałam zeby kupił dwa testy ciązowe po drodze, a on do mnie ze sie wstydzi:p no myslałam, że padne, hihihihi, troche zartował, ale pewnie troszke w tym racji było;) osttecznie kupi:):)...teraz sobie siedze i mysle, że to bez sensu, że w ogole mi taka bzdurka przyszła do głowy, bo uczucie napuchnięcia i troche bolace piersi to raczej słaby objaw ciązowy;) biorąc pod uwage ze kilka dni temu skonczyła mi się @....skapa bo skapa ale jednak... No ale zrobie i to zaraz jak tylko m wróci.

rano przed pracą oglądałam tvn24 i był temet matki, która chciała oddac dziecko w dobre ręce, z powodu braku środków finansowych, czy coś słyszałyście na ten temat?

Ja nie wiem po co tymm ludziom zwierzęta... tym bardziej jak by mi tak przeszkadzały te konie, że nie miałabym nawet zamiaru ich karmić to wolałabym się icch pozbyć... niektórzy ludzie są do d..py :wściekła/y:
Pyszczku co się stało??

monika tak, ja słyszałam. I tto właśnie taki jest nasz system... dziewczyna dostawała całe 68 zł brutto rodzinnego, ale jak napisała, że nie ma za co nakarmić swojego synka to znalazło się kupę zapomóg!!! Dziewczyna napisała też, że nie chce stracić kontaktu z dzieckiem i się go po prostu pozdbyć tylko zapewnić mu ciepły posiłek i dobry dom

Ostatnia edycja:
rano przed pracą oglądałam tvn24 i był temet matki, która chciała oddac dziecko w dobre ręce, z powodu braku środków finansowych, czy coś słyszałyście na ten temat?

monika tak ja słyszałam, dziś w wiadomościach o 19 mówili i na forum jest napisane
Dagne kochana, a czym Ty się tak denerwujesz, zamiast błogosławić, że nie masz takich dolegliwości jak ael albo sil to Ty się martwisz? Maszzdrową, normalną ciążę, nie wszystkie obiety cierpią w ciąży!!! i już masz się uspokoić, maleństwo czuje Twoje zdenerwowanie, a Ty naprawdę nie masz powodu!!!

paluszek daj szybciutko znać jak tylko zatestujesz. Mam dobre przeczucia :)

pyscek no wyżal się co mężuś przeskrobał, zaraz coś zaradzimy

reklama
Paluszek mój też nie chcial mi kupić bo ponoć się wstydził. Taki wstydliwy się znalazł, akurat....takie już te nasze chłopy. czekam z niecierpliwością na wieści

Do góry