reklama
Magenta to zaopatrz sie w testa i rano melduj!
Pok a co Ci dolega jesli to nie tajemnica?
Iwasek, wiem bo to moja pierwsza ciaza itez martwie sie wszystkim dookola, ale akurat bol brzucha, macicy, jajnikow to taki pospolity problem i kazda sie z tym zmaga. JAk nie ma do tego krwawien albo bol nie jest taki silny ze zwijamy sie z bolu to nie mA co sie martwic.
Pok a co Ci dolega jesli to nie tajemnica?
Iwasek, wiem bo to moja pierwsza ciaza itez martwie sie wszystkim dookola, ale akurat bol brzucha, macicy, jajnikow to taki pospolity problem i kazda sie z tym zmaga. JAk nie ma do tego krwawien albo bol nie jest taki silny ze zwijamy sie z bolu to nie mA co sie martwic.
monika2929
Aktywna w BB
Witam, jestem nowa na forum. Póki co z mężem musimy odczekac przynajmniej 2 miesiące po tabletkach antykoncepcyjnych, w czerwcu możemy zacząc starania pełną parą o dzidzię. Pozdrawiam.
magenta :)
Fanka BB :)
witam monia- a powiedz nam cos wiecej o sobie?
Big - jak jutro nie dostane @ to zatestuje ale jak narazie sie wacham czy warto testowac nie wiem takie zrezygnowanie mam:/
Big - jak jutro nie dostane @ to zatestuje ale jak narazie sie wacham czy warto testowac nie wiem takie zrezygnowanie mam:/
monika2929
Aktywna w BB
coś więcej o sobie, a ma byc długo czy krótko ....;-) Mam 29 lat i od dwóch lat jestem mężatką. Tabletki brałam ponad 3 lata. Jakiś miesiąc temu z mężem postanowiliśmy, że czas na dzidzię. Byłam u mojego ginekologa, kazł robic podstawowe badania i odczekac jakieś 2 miesiące po tych tabletkach. Juz nie mogę się doczekac.:-)
magenta :)
Fanka BB :)
dziekuje Asiol zatestuje jak jutro z ranca nie obudze sie z @ bede cierpliwa...
monia no to zycze owocnego starania i witam w naszych skromych progach
monia no to zycze owocnego starania i witam w naszych skromych progach
monika2929
Aktywna w BB
czy może ktoś opowiedziec o doświadczeniach po odstawieniu tabletek i staraniu o dzidzię?
reklama
Monika witaj! U mnie po 8 latach stosowania tabletek anty, cykl nie chcial wrocic do siebie, okres nie przychodzil , byl wywolywany duphastonem.
Jednak szczesliwie w 4 cyklu udalo mi sie zaciazyc, a zaczelismy sie starac od razu po odstawieniu tabletek, wiec moze i TY idz na zywiol.
Jednak szczesliwie w 4 cyklu udalo mi sie zaciazyc, a zaczelismy sie starac od razu po odstawieniu tabletek, wiec moze i TY idz na zywiol.
Podziel się: