reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Malinowy, wczoraj zaczęłam plamić po południu i jak się położyłam spać koło 22 to nie mogłam zasnąć do 3, przez ten ból. @ no-spy fotre i nic. Teraz to @ jak "malowana". Ale mój luby właśnie wrócił ze służby z całą paczką ibumu i już lepiej po jednej tabletce, także na mnie no-spa raczej nie działa, tylko jakieś zawroty głowy po niej zawsze mam i prowadzić auta nie mogę...

reklama
na mnie nos pa tez nie dziala. czas pokaze co z tych naszych staranek wyjdzie. moj M stwierdzil ze ma zbyt stresujaca prace i twierdzi ze to przez to. ja juz chyba za bardzo zrezygnowana jestem.

soglam, dzieki :* tez słyszlam ze ciaza na jakis czas mozezaleczyc endo,ale zajsc jest trudno, ja juz ponad rok walcze. Poza tym przy endo robią sie zrosty które tez przeszkadzają. Na szczescie jajowody są drożne wiec mam nadzieje ze po leczeniu w koncu sie uda.
BigChild, a jak tam Twoja fasolka?? Jak sie czujesz??

dagne, czyli to typowy ból na @, wiec powinno byc ok, a czesto masz taką bolesną @??

No właśnie Big, jak tam Wasze samopoczucia?
Malinowy, nie miałam takich uporczywych bóli do tej pory, ale będzie dobrze, już mi ibum stłumił go trochę:) przeżyję:) muszę myśleć pozytywnie, w końcu następny cykl i nowe starania :)
A ja ciekawa jestem jak się czuje Aelreda... laska jak się pojawisz to napisz co z Wami:) nudności ustąpiły, kiedy idziesz do gina?

Magenta
, nie trać nadziei, jeszcze zobaczysz - spotkamy się jeszcze kiedyś na forum: "pierwsze symptomy zbliżającego sie porodu" i wtedy ci zacytuje, że byłaś zrezygnowana :)

Aelreda no tez jestem ciekawa co u was? ale dzis u mnie ladna pogoda a mi dzis nic sie nie chce przez ta @:zawstydzona/y:

Calkiem mozliwe no oby z czasem sie pojawila ta 2 kreseczka na tych tescikach

Ostatnia edycja:
dziewczyny głowa do gór, nie smutamy. wiosna przyszła a co z tego że @ też - nowy cykl nowe starania i to do tego jakie na pewno przyjemne będą. 3 mam kciuki i wysyłam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

bardzo dziekujemy za fluidki i kciuki zapewne sie nam przydadza no oby ta wiosna zawiala nowymi fasolkami i samymi dobrymi humorkami bo chyba my @ -wiczki takie nastroje mamy teraz

reklama
Dzieki dziewczyny za zainteresowanie! Serio dobrze, choc np wczoraj długo jezdzilismy autem, glodna bylam i padnieta, to powiem wam ze mi sie oczy same zamykaly. Jakby dziecko samo mowilo mamo daj juz spokoj idz spac.
Wczoraj tez mnie cos pokluwalo w brzuchu, jak rolete sciagalam na dol i rece tak mocno podnioslam to mnie zlapal taki skurcz ze az sie zgielam, ale po sekundzie przeszlo, takze to chyba nic zlego.
A tak to bez zmian, nudy,ale ciesze sie z nich, bo boje sie ze jeszcze ta ciaza da mi sie we znaki wpozniejszym terminie.
Wogole mamy taki napiety plan wiosenno letni ze szok :) Majowka planujemy wyjazd jak bede sie dobrze czula, koniec maja wesele, czerwiec imprezka urodzinowa znajomych bardzo wazna imusimy byc, a pozniej to juz lipiec i bede sie toczyc :D

Do góry