reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej też to kupiłam :D bo była promocja hehe:) i tez planuje je zrobić jutro:)
A co do fasolki, to fakt nadzieja umiera ostatnia :) nie martw się, podziałamy dalej jeżeli się nie powiedzie, ja jestem pełna optymizmu :)

reklama
Pok, nie chodzi tu udowodnienie racji, bo jak dla mnie to wszyscy moga stosować co chcą. Ja wiem, że hydroksyzyna jest świństwem, bardzo uzależnia i ma wiele innych objawów ubocznych
ja znalazłam dwa kolejne opisy leku, w których podaje się, że jest przeciwskazany w ciąży
Lek
Zdrowa Strona - Leki i suplementy zdrowotne

ja nie jestem ginekologiem i oczywiście do niego należy podjęcie decyzji i przedstawienie ewentualnego ryzyka, ale uważam też że nie można jedemu lekarzowi wierzyć, najlepiej jak Ael skonsultuje to jeszcze ze swoją gin prowadzącą
pozdrawiam

w tym co ja podalam tez jest napisane, ze nie jest wskazany w ciazy ale jest tez napisane, ze nie ma wplywu na plod. firmy farmaceutyczne musza sie zabezpieczac przed ewntualnosciami prawnymi - do tego glownie sluzy ulotka :) a skoro lekarz ginekolog przepisuje ciezarnej to wie co robi :)

A ja kurcze się pochorowałam po powrocie z gór:-D Nie ma to jak pojechać na "urlopik" i wrócić chora;-)Jakaś grypka mnie chyba bierze, ale czekają mnie w najbliższych dniach same przyjemności więc choroba mi nie straszna;-)

Hej dziewczyny :) wpadłam tylko na chwilę przed pracą. Tak się źle czuje, że masakra... jeszcze mnie tak brzuch w @ nie bolał... zgiąć się nie mogę. Zjadłam na noc 3 no spy forte i nic, nie spałam do 3.26 (co chwile patrzyłam na zegarek), później chyba cudem kimnełam trochę, ale teraz czuję się tragicznie. Zimno mi i ten tępy ból. Chyba jakieś ibupromy maxy by się przydały...

hej dziewczynki widze ze nie tylko ja narzekam na @ mnie odpukac na szczescie bol brzucha nie dogonil w pierwszy dzien troszke... jak nos pa am nie pomaga kupcie sobie ibalgin jest dobry i szybko dziala. polecam. mi w tym miesiacu @ zepsula bardzo humor i chyba zabrala checi na nowe staranki chyba sobie odpuszcze je na dluzszy czas

reklama
Hej dziewczyny :-) Nie wiem co z tymi @ ja w tym miesiącu umierałam jak nigdy już mówiłam do mego lubego że do szpitala pojedziemy bo nie dam rady, ale wziełam ketanol i wszystko przeszło.
Ale głowa do góry!! Wszystkie zaczynamy nowy cykl sataranek ;-)Na pewno w końcu nam się uda!!:happy: Musimy się wyluzowac jak najmniej stresować i na pewno coś ruszy:-) tymam za was mocno &&&&&&&& !!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry