reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej no więc próbuje wstawić zdjęcie. Ale chyba będzie za mało widoczne.
Malinowy_sen wpisujemy daty testowania, więc skoro masz dziś owulację to wpisałam ci 11.11, ale mogę zmienić jak chcesz.
Kto jeszcze nie podał daty testu a chce się wpisać na listę to piszcie.

tak jak myślałam nic nie widać... zaraz coś wymyśle innego:)

edit:
udało się :-) teraz tylko jak są jakieś zastrzeżenia, albo jak ktoś się chce dopisać to niech pisze kiedy testuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam dziewczyny :)
no niestety....robilam dzisiaj rano test.... i jedna kreska, choc to przeciez nawet jeszcze nie były starania, to powiem Wam szczerze, byłam załamana....
widać to nie jest takie łatwe.... jak to jest, że niektórzy nie chcą, trochę zaszaleją, nawet często nie na całego, i wpadają.... a niektórzy tak długo się starają i nic....
ciekawa jestem jak to będzie ze mną...
pozdrawiam Was wszystkie cieplutko:)

lilly nie smutaj się każda z nas wie jak to jest ciężko widzieć I krechę ale ja jestem pewna że najpóźniej w 2011 każda z nas zobaczy II kreseczki choć większość z was zdąży jeszcze w 2010:) tylko ja taka nieszczęśliwa... ale cóż takie życie...

anna bardzo ładnie ci wyszedł ten grafik testowań:laugh2: szkoda że mnie tam nie ma ale nawet nie mam co testować bo i tak i tak będzie I krecha:crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bafinka kochana:sorry: zapomniałam Cię wpisać, zaraz to naprawię :-) i wcale nie musisz mieć określonej daty, najważniejsze, że czekasz na 2 kreseczki tak jak my :-)
Ktoś jeszcze chce się dopisać??

A tak z innej beczki, to troche się martwie, bo od wczoraj boli mnie podbrzusze, nigdy tak nie miałam:eek: żeby przed @ coś mnie bolało i jeszcze te jajniki. Taki dziwny ból niby nie tak mocno, żeby się faszerować jakimiś lekami, ale z drugiej strony o niczym innym nie myśle, tylko się zastanawiam od czego to i czy tam coś złego się nie dzieję.

Do góry