reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Amalfi ja tez nie mam pelnego zaufania co do lekarzy.za mna lekarze nie przepadaja, bo jak juz sie do nich wybieram i pytaja sie mnie co mi jest to podaje diagnoze.ich to strasznie drazni jak ja smiem wiedziec co mi jest.ale niby tacy do przodu sa a i tak sie mnie potem pytaja co proponuje, bo nie maja pomyslu.jednak kazdy czlowiekm zna swoj orgaznizm i wie mniej wiecej co mu dolega.Kochana Ty sie na razie nie przejmuj, teraz poczekasz na pekniecie, jak peknie sam to bedzie fajnie, a jak nie to wtedy sie pomartwisz.teraz to Ty masz dzialac i walczyc o dzidzi.glowa do gory!

reklama
kacha10 za 3 dni testuję
lilou83 wiem że nic nie znaczy dlatego się nie nastawiam na nic i w sumie to nic nie czuje żebym była ja już myślę o następnym cyklu ale zawsze jest nadzieja do samego końca :)

uff wróciłam uczelni czyli weeknd sie dla mnie właśnie rozpoczał-mam gocałe 7 godzin:) hehe

Witam wszystkie.my dzis z mezem robimy pizze, jestesmy w trakcie robienia.
A czy dobrze kojarze ze w tygodniu tez kroiłas pieczraki na pizze :D

hej kochane
kacha10 i jak dobre te babeczki ja dzisiaj robiłam te jogurtowe z konfiturą malinową i w sumie nawet dobre tylko teraz mam zgagę po nich :)
Ciezko nie miec zgagi po chemi z pudełka...nie lepiej zrobić samemu np. muffinki??? Równie szybko się robi a skladniki dajesz jakie chcesz wiec masz duże pole do popisu :)

Ale dziewczyny na innym wątku mnie zdołowały i powiedzialy ze to zle ze pecherzyk jest taaaaki duzy i ze to torbiel jest juz i jakas tam miala usuwany laparoskopowo bo nie chcial peknac, wiec jestem zalamana. Zobaczymy co pokaze USG w srode, moze peknie bez pomocy, zobaczymy

Ja bym zaufała gin. skoro ona mówi ze wszytsko wyglada ok i to tak napewno jest :)

za 3 dni testuję
Trzymam kciuki za fasolke &&&&&

Paulina to powodzenia.masz racje -nadzieja jest do samego konca.nie lubie tego czasu po owulacji, bo czlowiek nie wie co ma myslec, raz mysli ze mu sie udalo a raz ze nie.ja w tym czasie jestem wykonczona psychicznie.sama mam siebie dosc.dopiero 1 dzien po okresie do siebie dochodze, wrzucam na luz do owulki a potem znow to samo.moze Ci sie udalo.trzymam kciuki.

Devi to kwiatuszek kroila pieczarki na pizze.to zostalo Ci cieszenie sie weekendem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no to możecie mi pozazdrościć mojego weekendu :-) bo w tym tygodniu trwa do środy :-) a potem od czwartku znowu weekend i mam nadzieję, że tylko do poniedziałku, bo wtedy się okaże jaką dostanę pracę :-)

Witam na końcówce wekendu:-) Ja dzisiaj robilam TO, kreska sla bsza niz wczoraj...ale chyba ważne że jest...troszke mnie zaczynają jajniki pobolewac...wiec to dobry znak...zobaczmy:tak::tak:

8dc-TO negatywny...testujemy dalej:tak:

witam w niedzielę. dzięki za słowa otuchy :* będę musiała poczekać 2 tygodnie do testu... :( masakra.... :/ nie czuję się w ciąży, jeśli faktycznie dziś owulacja jak wskazuje suwaczek to może poczuję to jutro? albo pojutrze.....
ja urodziłam się 17 stycznia i sobie chwalę :) kiedy by nie było, byleby było - oto motto na dziś :)

my siedzimy w chacie bo beznadziejny dzień....

Ikasia jeśli TO testowa kreska wyjdzie mocniejsza,bądź taka sama jak testowa to znaczy,że jest owulacja.
mi sie wydaje,ze nawet jak jesteś po owulce to też wyjdzie druga krecha ledwo widiczna,ale wyjdzie.
ale ta blada kreska również w twoim przypadku oznacza że to jesscze nie owulka.
rób codziennie,o podobnej porze,między 10-19, podobno po południu lepiej zrobić TO.
zobaczysz w końcu różnicę kiedy będzie owul. to krecha będzie mocna. pamiętaj,że jak pierwszy raz ujrzysz TO pozytywny, to oznacza,że do 24-36h nastapi owulacja! najczęściej jest to tylko 12h.
nie zdziw się jeśli TO bedzie CI pokazywał przez 3-4 dni cały czas wynik pozytywny- dlatego,że wzrasta poziom LH i kiedy masz juz owulkę,to przez ciałko żółte ten poziom jeszcze jest wysoki i w testach to wychodzi.
ela motto masz fajowe:)

słuchajcie, za 4 dni mam sie testowac (TC) dzis zauważyłam troche śluzu w kolorze kawy z mlekiem i strasznie pikał mi jajnik z którego była owulacja, rano ok 6 razy, tak pulsacyjnie i teraz też ok 6 razy. już zaczynam świrować. wydaje mi się ze szykuje sie @ :(

reklama
Do góry