reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

"wlasnie sobie ogladam serial prosto w serce i tu reklamy... co w nich reklama rodzicow i mamusia z brzuszkiem tatus tuli brzusio... mmm chyba juz popadam w paranoje jak tu nie myslec o dzidzi:angry: ja chyba swiruje az normalnie mnie sciska z zazdrosci..." - mam dokładnie tak samo :)

Co do wyznaczania płodnych - stosuję metodę objawowo termiczną (uczyłam się przed ślubem). Kurczę nie ma mnie 4godziny a tu nowa 5 strona na forum - szybkie jesteście dziewczyny :) a co porabiacie na codzień? (w sensie studia, praca czy dom)

reklama
Książki zmierzchowe są fajne, szybko się je czyta. Dużo opisów, ale czytanie po prostu mija z prędkością światła, bo akcja trzyma wciąż w napięciu i nie wiadomo, co za chwilę się stanie :-)
A dopiero zaskoczycie się czytając ostatnią część Sagi. Niesamowity zwrot w przypadku wilkołaka Jacoba i córki Belli i Edwarda :-D

j jak narazie siedze w domku co pewnie widac bo non stop calymi dniami mam wlaczonego kompa i cale forum:-) co prawda szukam pracy ale jak narazie bez rezultatow... mialam isc do pracy ale to jeden dzien w tygodniu wiec odpada mi taka opcja szkoda wstac na 4 godz za grosze

jest sexy przystojniaczek:-D

i znowu reklama mamy z brzuszkiem ''calzedonia'' ufff

Ostatnia edycja:
ja chcialam isc i pewnie pod koniec marca pojde jak samolot mi sie nie rozbije haha:-D ale zaciekawil mnie ten film strasznie:-)

Jesli juz mowa o filmach ogladalyscie moze film siedem dusz?? jest mega boski i plakalam na nim jak dziecko tak sie wzruszylam

Ostatnia edycja:
zazwyczaj polskie produkcje pokazują się później w necie niż zagraniczne, także jeszcze poczekamy... też mnie zaciekawił, ma dobre recenzje- a Zmierzch tez mam na płycie i czekam na ost części kinowe:) ja właśnie kończę pracę (fizyczną) bo nie wyrabiam: mąż, studia itd. Nie raz z językiem na brodzie wpadam na wykłady :) zostawiam pracę poniekąd dlatego, że moją głowę zaprzątają myśli o dzidzi:)

naprawde polecam siedem dusz... moj M wraca do domu i sobie zarzyczyl kapiel z babelkami wiec pewnie sie nie bawem zmyje bo potem wciaz kuka mi w kapa atego nielubie jak co chwile a co piszesz a zkim a o czym itp itd...

zupełnie cię rozumiem - mój ogląga fantastyczną czwórkę na polsacie więc na razie mam spokój, ale jakby się nudził to by było - a kto pisze, co pisze itd:) ja też lecę, bo mam dobry film historyczny (dramat) chyba Centurion czy jakoś tak, a z świetnych filmów polecam: All Good Things, Dear John oraz Pamiętnik i Remember Me (Dear John- mój ulubiony)

reklama
Do góry