reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

napewno kochana to te jelita... ja czasem tak przy zaparciach mam:zawstydzona/y: i wtedy bol jest masakryczny ale od ostatniego czasu soczek merchewkowy mi pomaga nawet jakas dziewczyna (sorki ale juz nie pamietam ktora) mi go tutaj polecila.. moze ty tez Big sobie wypij i moze cos ci to pomorze??
Zapomniala bym Fifka kochana tak mi przykro ze @ przyszla :-( tule mocno ale niebawem dojde do tego samego etapu pewnie:wściekła/y:

reklama
Big mnie też ciągle boli... ale staram się tym nie przejmować.
A ja wczoraj byłam na becie, wyszło mi 449,4 w 34 dc, a owulacje miałam ok 18-19 dc... boję się że za mała ta beta :-( wszystkim takie duże wychodzą....

Heh a ta moja @ jakaś śmieszna jest. Po raz pierwszy od X czasu brzuch mnie praktycznie nie boli :szok: Krwawię strasznie, dzisiaj rano obudziłam się jak w scenie z jakiegoś horroru... wszystko we krwi... ale brzuch praktycznie nie boli. To chyba zbawienny wpływ luteiny.

ja za to mam tak jak ze mnie leci jak z kranu wcale mnie brzuch nie boli czasem pod koniec @ ale jak leci tyle co kot naplakal to wtedy umieram z bolu brzuszka... i jestem tak nerwowa ze az sama sie czasem boje..

Lillydelux- spokojnie jeszcze pewnie podskoczy a kiedy do ginia idziesz??

Lily powiem Ci tak.. Ilu dniowe masz cykle? BO to nie jest nisko, bo w normie, zeby sprawdzic czy beta jest ok ,powinnas powtorzyc ja za jakis dzien dwa i zobaczyc czy ladnie rosnie. Bo ta wartosc bety teraz nic ci nie mowi. Jedni maja w dzien @ 100 inni 800 i to nie ma nic wspolnego ze zdrowiem dzidzi czy mamy. Wazny jest przyrost. Idz i porownaj. Rozumiem ze to 6 dni po terminie @?

7 dni po terminie @... ale owu była późno, więc ja już sama nie wiem... dzisiaj mam gina na 9.45, tego z kliniki niepłodności :p zaraz uciekam, może się czegoś dowiem

lilly- niezaleznie od owu moglo bycnp zagniezdzenie po tygodniu, wiec beta jeszcze nie zdazyla bardzo urosnac. Dobrze dziewczyny mowia, ze przyrost sie liczy. Zrob w sobote i zobaczysz.

reklama
Do góry