magenta :)
Fanka BB :)
haha zawiesilam sie i nie zwrocilam uwagi
i jak ty to znosisz kochana?? ja juz chyba bym sie zalamala

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asioł a jak u Ciebie z @ bo widziałam u Lilly na liscie ze jzu powinans dostac @ ale mam nadzieje ze nie przyszła. ja równiez myslalam o własnym interesie. w czerwcu sie bronie i jesli nie bedzie bobasa to najpierw szukam pracy u kogos a jesli nie znajde to zakłądam cos swojego. ja studiuje pedagogike ale skonczyłam tez szkole kosmetyczna wiec mam dwie furtki mozliwości. chciałabym pracowac w zawodzie a tym bardziej ze teraz tyle przedszkolisie trorze, ale ja moglabym pracowac tylko w prywatnym, ale z drugiej strony strasznie mnie kreci kosmetyka. uwielbiam kosmetyki, nowinki, skłądniki idt. od wresnia chce tez isc na wizaz i w przyszłosci chciałabym wykonywac makijaze.
Magenta dziękuję za ciepłe przyjęcie)
Mam pytanko,czy któraś z Was robiła badania na płodność?
Asiol no właśnie bo już ci termin miną a tu nic nie słychać.? :-)
haha zawiesilam sie i nie zwrocilam uwagii jak ty to znosisz kochana?? ja juz chyba bym sie zalamala
Pok co zalamala! W koncu sie doczekasz kochana o tak! Bylas sprawdzic u lekarza to? ROzumiem ze tak.
Ael Ja też teraz przed @ miałam takie kłujcie w jajnikach a o cyckach nie wspomnę jak mnie bolały, szczególnie jeden i ten jeden nadal boli ale już mniej, a @ przyszła wczoraj.... Uważam że nie ma pewnych ciąży objawów tego typu, pewne jest tylko USG. Chociaż z tym USG też różnie bywa. Znajoma miała być w 6 miesiącu ciąży, lekarze stwierdzali nawet ciążę bliźniaczą, poszłą do szpitala a tam ciąży nie ma! Nie poroniła, nie miała krawawienia, prawdopodobnie nigdy nie była w ciąży. TRAGEDIA! Załąmałą się. W wypisie miała zaburzenia miesiączkowania wpisane. Teraz ciąga tych lekarzy posądach.... Oby nikogo z nas to nie spotkało. Ja osobiście byłam w szoku jak to usłyszałam.
Ewika gratuluję, ja też mam wizytę 29 marca
Rasta czyli z tego co tam mówili wynika,że lepiej sobie odpuścić te testy i mierzenie tempki i iść na żywioł, a najlepiej sobie wrzucić na luz (łatwo im mówić). Może i racja. Sama się zastanawiam, miałam kupić termometr i teraz nie wiem co robić, chyba sobie odpuszczę, i tak jestem przeziębiona co kawałek. Kupię tylko wiesiołka. Zobaczę co mi ginio powie. A co to był za program? Może w necie to będzie gdzieś