reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hej dziewczyny

Co nowego słychać? Mamy jakieś nowe fasolki? Bo widzę że chyba mamy

Widzę że mamy nowe koleżanki na forum. Witamy serdecznie

Ostatnia edycja:
ewika GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Ślij nam fluidki

Ania trzymam kciuki, mam nadzieję że wrócisz zadowolona z wizyty

Ael Ty też? Super. Ale się bujnęło z tymi fasolkami. Gratuluje!!!!

Jeszcze jakiś 2-kreskowy teścik???

Ostatnia edycja:
Staraliśmy się od października. W ogóle to na początku stycznia zaczęłam się odchudzać i w ciągu miesiąca straciłam 6kg, już tak bardzo nie myślałam o dziecku. Ogranizm miałam trochę osłabiony więc chyba dlatego w końcu się udało. Na początku to miałam zawroty głowy no ale tłumaczyłam to sobie, że to przez diete. Potem zaczęło tak możyć mnie w brzuchu (ból bardzo podobny do tego przed okresem) i zaczęło się to jakies 3dni przed spodziewaną miesiączką. Potem jakieś 2 dni po zaczęły boleć mnie piersi stały się nabrzmiałe i wrażliwe na dotyk. Na bieliźnie pojawia się śluz czasem biały a czasem wodnity. I to w sumie tyle, no i czasami jak dużo o tym myśle to kłuje mnie brzuch albo prawy jajnik. Na początku jeszcze miałam zaprcia ale to też mogło być spowodowane dietą bo mało jadłam (w sumie to tylko jogurty). A potem znowu męczyła mnie przez 2 dni biegunka. Teraz to jestem bardziej zmęczona i chce mi się spać w godzinach popołudniowych. Na dodatek słyszałam że jak się jest w ciązy to cera robi się taka gładka wszystkie krostki znikają, no a u mnie na odwrót i starciłam nadzieje czy to napewno ciąża..... I jeszcze mam więcej śliny w ustach ale tego też nie jestem pewna czy to objaw ciązy czy poprostu dlatego że o tym myśle i ciągle przeglądam róże forum o objawach ciąży :)

Ewika!! Gratulacje!!! Ale ten luty dobrze nam wróży!! Przypomnij mi proszę tylko jak długo się staraliście bo gdzieś mi umknęło!

reklama
A się tak dziwnie zapowiadał ten luty, owólki fiksowały a tu proszę :)

Ewika nasz też teraz jest 8 cykl, to może i nam się uda...

Ania to szybko Wam się udało,

Ael w którym cyklu?

Boże, ile ja bym dała za taką fasolkę...

Ostatnia edycja:
Do góry