reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hej :)
Madziula co tam u Ciebie ??
Kwiatuszku współczuje poparzenia <głaszcze> a co do filmu zazdroszczę, też bym poszła do kina :-)
ja wczoraj przeżyłam magiczny spacerek z mężem w nocy (23.30) :-D było rewelacyjnie powygłupialiśmy się na śniegu itd .. no zupełnie jak dzieci wypuszczone na śnieg :-p hehe ...

Ja również życzę Wam miłego dnia :)))

Magd.a
oczywiście, że poproszę wierszyk
nie wiedziałam, że takie rzeczy tu są ;)

Dzień dobry :)

U mnie okres od wczoraj, czekam na info odnośnie nowej pracy i jeśli wszystko pójdzie ok, to pół roku poczekam ze staraniami. Kupiliśmy dom, więc nawet dobrze się składa.

Magda trochę szkoda, że odpuszczacie staranka ale mam nadzieję, że nie opuszczasz nas z tego powodu, zaglądaj i pisz co u Ciebie. Wow, kupiliście dom, to super!!!!

reklama
Wiesz, wydaje mi się, że przyda mi się trochę odpoczynku. Od 7 miesięcy nie robię nic innego tyko żyję ciążą, której wciąż nie ma. Po drodze było poronienie, załamanie. Potrzebuję psychicznego odpoczynku, który może mnie odblokuje :) Poza tym nie wiem czy dostanę tę nową pracę, a spora podwyżka by się przydała z okazji domu.

Do góry