reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aga objawy się zaczną koło 8 tygodnia! Życzę ci zeby nudności cię ominęły! Ja na początku nie czułąm nic... a jak się zaczęło schudłam 7kg bo nic nie jadłam tylko wymiotowałam...

Madziulek
haha ja miałam na myśli to ze zaraz Magda Agę wpiszę do wierszyka!:-p Magda w sensie Magd.a ;-)

reklama
Szczerze? Do dnia @ nie widziałam w ogóle objawów ciąży. Ba! Jak wykonywałam test to tylko, dlatego bo @ się spóźniała 2 dni, a ja miałam rano wizytę u lekarza. I wiedziałam, że pierwsze pytanie jakie zada to czy zrobiłam test. Zrobiłam go ot tak, wiedząc że będzie negatywny. Umyłam zęby, zerkam dla pewności i... widzę II. Nie uwierzyłam! Pojechałam do lekarza i próbowałam mu wmówić, że choć test jest dodatni to ja w ciąży na pewno nie jestem! Patrzył na mnie jak na zjawisko :-p Zrobiłam o 8:00 betę, a o 12:00 dzwoniłam do lekarza, który miał mieć już na biurku wynik. Pani powiedziała, że nie ma wątpliwości - ciąża, bo beta wysoka :-)

wybaczcie że się wtryniam ale Aga ogromne gratulacje :*

Madziulek to teraz kolej na ciebie :-) mocno trzymam &&&&&&&&&& i za resztę kochanych starszych staraczek (pyscek, mila, sun chyba nikogo nie pominęłam i dla nowych też :-)

Nooo kochane rozmnażać się bo mam dziewczyńskie ciuszki dla was :-D

ja folik biore obojetnie o jakiej porze...
Karla ja na miejscu tej dziewczyny juz dawno zmienilabym lekarza, a po tym co tez pisalas, ze to niby planowana ciaza, to moim zdaniem bylo inaczej... Kazda normalna kobieta jak zajdzie w planowana, czy tez nie planowana to chce sie wszystkiego dowiedziec, dziwna sytuacja jak dla mnie (ale nie mnie oceniac, nie znam tych ludzi i nie wiem co mysla na temat tego wszystkiego, w tym nienarodzonego jeszcze dzieciatka)...

A co tu taka cisza?? Zawsze jak ja przyjde to reszta ucieka;-)
no ja tez bym zmieniła lekarza no ale cóz:/ nie moja wina próbowałam wiele razy mam ttylko nadzieje ze chociaz nie oleja szkoły rodzenia.

Cześć dziewczyny,
pamiętacie mnie jeszcze?
wink2.gif
Sto lat mnie u Was nie było (psychika nie wytrzymała - przepraszam
embarrassed.gif
)

Ale wracam... O ile mnie przyjmiecie z powrotem...
I powiem Wam, że jestem najszczęśliwsza pod słońcem. Chyba będę mamą...
biggrin.gif

Chyba, bo chociaż testy i lekarz to potwierdzają, to ja nadal nie wierzę
p.gif

Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki!! Szczególnie bliskie mojemu sercu: Sun, Pyscek, Miliaa, Madziulek. Dziewczyny skoro mi się udało to Wam też musi! Nie poddawajcie się, choć nie jest łatwo! :*
ja piernicze nawet ja cie pamietam a tez dopiero co wróciłam po długiej nieobecnosci:) tak strasznie ci kochana gratuluje:) widzisz bóg sie do was uśmiechnął:)

Madziulek20 mocno trzymam kciuki:) mnie tez piersi bolą:) dwa dni temu nie z tad ni zowat czy jak to sie pisze:) wymiotowałam:)
no ale nie chce sobie wmawiać:)

Neciuszka ja jestem juz od dawna a mnie pominełaś:((((( co prawda troche mnie nie było, ale mam wielki come back i mam nadzieje ze fasolka sie jak najszybciej pojawi:)

a my zaraz do wyrka na małe bara bara riki tiki ta:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry