reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Serio nawet nie wiem kiedy,dopiero jak wrzuciłam zdj do komp z ost tyg to zauaażyłam jak się zmienił,i faktycznie lepiej mi się oddycha więc coś tam się zmienia,ale czuję się dobrze jak na te upały. We wtorek wizyta,niestety u innego lekarza bo mój jest na urlopie.Muszę zapytać kiedy muszę magnez odstawić a wcale mi to nie na rękę bo mimo 2 tabletek mam skurcze nóg

reklama
weź ani nie mów o tej temperaturze masakra jest :/

Ja tyż nie lubię takiego gorąca, ale dziś wykorzystam i poopalam sobie moje blade giry :p

I lovela i dzidziuś mają płyn do prania? Bo to chyba lepsze od proszku co? Do płukania coś używałyście?
Ale mój mężu zasuwa jak mróweczka,już supialnia zmieniła kolor:-)

Mają plyny do prania, balsamy też. Na bank można dostać takie płyny w rossmanie albo w większych marketach. Wiem, że jest jeszcze jedna marka, nie Jelp tylko jeszcze inne też takie dzieciowe. Widziałam w leclercu.

bryyy pamięta ktoś jeszcze takiego pączka jak ja? :-)

Pączka to ja w cukierniczym widziałam, a Ty laska :p

Wiecie co? Normalnie brzuch mi się obniża:szok:

Weeeeeź babo nie strasz!

sleep ano jestem no jak mi nagadałaś w sumie to napisałaś to aż mi w pięty poszło że wstać nie mogłam i dopiero dziś dotarłam :-p wypoczęta w sobotę śmiga na weselicho potem 3 tygodnie w domu, po drodze chrzciny i powrót do mamy na 2 tygodnie :cool2:

miq widziałam brzusia ślicznyyy :*

Fasolka rzuć się gołąbkiem :rolleyes2:

Ael taaaa no w sumie wesprzeć się na mnie można :cool2: weź no opal za mnie też bo bedę w sobotę po oczach dawać białymi ;)

Ło matko ale panikujecie... ale tak bez żartów to chyba jak zacznie się coś dziać to będę wiedziała,że to to,co?

Ael taaaa no w sumie wesprzeć się na mnie można :cool2: weź no opal za mnie też bo bedę w sobotę po oczach dawać białymi ;)

To lepiej się wesprzeć Ciebie niż toczyć babo jedna :p
Jesteś fajna laska, tego się trzymajmy :-)

Ło matko ale panikujecie... ale tak bez żartów to chyba jak zacznie się coś dziać to będę wiedziała,że to to,co?

No mamuśki panikują bo wiedzą kobiałko. A jak się zacznie dziać będziesz na bank wiedzieć :-)
No chyba, urodzisz jak te babki z "Ciąży z zaskoczenia" :p, ale oby nie :-)

miq: aj moich sporych skurczy nie czułam ani trochę;P a lekarka mi powiedziała na IP że strach mnie do samochodu puścić bo nie wiadomo czy ie urodzę po drodze;P ale to szczególna syt. była;)

ael: zdjęcia z chrzcin poproszę...

necia: no i słusznie! będzie się taka migać no!

a moje dziecię zapytane to chce teraz robić powiedziało z przekonaniem : a grrrrrrrr..... to ja dę robić grrr:cool2:

dokładnie żonko- to ja:)

reklama
Qurcze kto wie,może jakbym odstawiła magnez to by były jakieś skurcze... Ale mała jest potwornie nienośna,kopie gdzie.i co się da

Do góry