madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Kobitki opowiedzcie mi po części co sie działo, bo zanim Was nadrobię to znów by mnie tydzień nie było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak będzie trrzeba będę biec nawet i z lassem a żeby było szybciej to pojadę na kocieHaha ucieknę i będziesz mnie z lassem gonić
no wiem pierwszy tydz najgorszy a potem pójdzieJPyscku oj bo to pierwsze dni... z czasem jak wpadniesz w rytm będzie lepiej :*
Ael ale Wikus po trzydniówce więc szybko mu minie. Tak sie ucieszyłam że Igorek się przekonał do butli ale niestety.
Chcę już wrócić do imprez więc wieczorny posiłek dobrze jakby mógł dac Przemo . Jak ściągam swoje mleko to pachnie malizną i obawaim się że nie starczyłoby mu.
Iwasku dobrze u mnie znalazłam pracę w tartaku niestety na umowe zlecenia, ale zawsze to kaska wpadnie i będzie nam lżej wszystko mnie boli po tych 8 godz wczorajszych i dzisiejszych ... a co do staranek to czekam na owulke i nie mogę się doczekać ale przytulanki staramy się codziennie w miarę możliwości