reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mały dał mi dzisiaj popalić... dobrze ze maż go teraz zabrał... w ogóle nie chciał spać tylko baw się z nim.... niby fajnie ale po paru godzinach człowiekowi i organizm i siły siadają.... a jeszcze w nocy nie spałam...

Fika ważne zeby było dobrze. Każdy tak jak napisałaś wie jak sobie życie układać:)
Widziałas ten artykuł ?
Czy 6-miesięczny bobas może chodzić? - Dzieci.pl

Filmiki tez widziałam:) Fajne pomysły mają .

Pyscku! Co tam u Ciebie kobietko!

Mój niuniol dopiero sie zbiera do siadania i to tez nie jakos intensywnie:) Chyba szybciej zacznie raczkować bo juz kolanka podwija pod siebie i pupcie podnosi. Wiem że sam nie usiądzie jeszcze więc nie podciagam go za raczki bo po co sie spieszyć. Na wszystko przyjdzie czas:)
Zrobilismy kolejna próbę z mlekiem i niestety nadal wyskakuja plamki. CO prawda malutkie i szybko znikają ale reakcja jes. Idziemy jutro na szczepienie więc się zapytam czy w ogóle warto mu dawać mm na noc czy nadal tylko bidonek.

Ael ale Wikus po trzydniówce więc szybko mu minie. Tak sie ucieszyłam że Igorek się przekonał do butli ale niestety.
Chcę już wrócić do imprez więc wieczorny posiłek dobrze jakby mógł dac Przemo . Jak ściągam swoje mleko to pachnie malizną i obawaim się że nie starczyłoby mu.

Iwasku dobrze u mnie :) znalazłam pracę w tartaku :-p niestety na umowe zlecenia, ale zawsze to kaska wpadnie i będzie nam lżej :) wszystko mnie boli po tych 8 godz wczorajszych i dzisiejszych ... a co do staranek to czekam na owulke i nie mogę się doczekać :( ale przytulanki staramy się codziennie :) w miarę możliwości :-p

Saaaam aprzyjemność te przytulanki hihihi:)
Fajnie że masz prace :) Moze jak będzie dobrze dadzą cI etat:) Nie mów mi że deski dzwigasz bo napisałaś o tych pleckach....

Ostatnia edycja:
nie będę miała szansy na zatrudnienie, zreszta popracuje do konca sierpnia i spadam z tamtąd, no chyyba ze wczesniej zajdę w ciążę to odrazu bo najważniejsze zdrowie i moja kruszynka bedzie :D a co do deseczek to tak dzwigam deseczki :sorry2:

reklama
Ael ale Wikus po trzydniówce więc szybko mu minie. Tak sie ucieszyłam że Igorek się przekonał do butli ale niestety.
Chcę już wrócić do imprez więc wieczorny posiłek dobrze jakby mógł dac Przemo . Jak ściągam swoje mleko to pachnie malizną i obawaim się że nie starczyłoby mu.

Zobaczymy jak szybko minie ta wysypka, bo niektóre mamy pisały, że po tygodniu... Moja mamuśka miała rację z tą wysoką temperaturą poszedł ząbek, lewa górna jedynka wychodzi. Cieszę się bardzo, ale młody szkoda gadać płaczliwy a na rękach nie bardzo chce siedzieć.
A Igorkowi musisz próbować podawać butlę co jakiś czas, w końcu chwyci na dobre i się przyzwyczai.

Iwasku dobrze u mnie :) znalazłam pracę w tartaku :-p niestety na umowe zlecenia, ale zawsze to kaska wpadnie i będzie nam lżej :) wszystko mnie boli po tych 8 godz wczorajszych i dzisiejszych ... a co do staranek to czekam na owulke i nie mogę się doczekać :( ale przytulanki staramy się codziennie :) w miarę możliwości :-p

Kochana zlecenie czy umowa o pracę zawsze pieniądz jest i się przyda :-)

Do góry