reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Co tam Sleepy??

Bosz... czego ja się wczoraj nażarłam... mam takie wzdęcie że hej... i mały pół nocy bąki puszczał i marudził ze brzuszek boli :no:

reklama
witam się nie smiało po prostu.... a co ty tam wciągnęłąś? mój też się dziś budził w nocy przez bąki. położyłam go na brzuszku i jeszcze trochę dospał, ale generalnie ejstem padnięta..

Ja wczoraj oprócz kanapek jadłam na obiad sałatkę z kurczakiem..... było tam troszkę fasolki z puszki i czosnek.... ale kurcze żeby aż tak?? Ileż ja tam tego zjadłam?? :no:

Też jestem padnięta... do 3 w nocy miałam 4 pobudki... :zawstydzona/y: Poza tym mam wrażenie ze mały nie bardzo umie się w nocy na butle przestawić... bo ssie pierś ale tam nie ma aż tyle zeby przez całą noc się najadał... a jak daje mu butle to wypija troche i zasypia... a później znowu pobudka, lece mleko podgrzać - bo mój pański piesek nie wypije takiego letniego... Jak jadł cyce próblemów nie było bo jadł dwa razy i styka...

A teraz je o 10 z cyca później koło 1 znowu z cyca - ale tam nie ma tyle zeby się najadł dwa razy pod rząd i koło 3 dostaje butle...

Siemano :-)
Sleepy szykuje się fajny wieczorek
A ja juz od rana zdążyłam poćwiczyć z Mel B jak by nie patrzeć to jest 90 minut + rozciąganie :-)
Później sprzątałam dom, ale posprzątałam tylko górę, a dół przeleciałam odkurzaczem, bo mi Łu nie pozwoliła więcej - skończę jutro :-)
Wzięłam relaksacyjny prysznic, następnie upiekłam ciasteczka. W trakcie przytulałyśmy się z Dzieciątkiem. Teraz bierzemy się za ziemniaki z dynią :-). W planach na dziś jeszcze wstawić pranie jak małż wróci z pracy, i muszę pojechać do rodziców na karmiać zwierzątka i podlać oooogroooommmm kwiatów. I chyba pojade tam rowerem, zawsze to jakiś ruch:-)

fasola... ty jesteś jakimś cyborgiem słowo daje.. wejdź na szczypiorki i odpisz mi proszę;P ty tu wyrosłaś w dzień na mastera ćwiczeń!:D miszczu nasz;)

witam
fasolka zdjecia wyyslane rano ;-)

no wspolczuje moja o 3 chcialo jej sie pic wypila troszke spala dalej o 6 pobutka o 9 zasnela i do 11 spokoj ;-)

FIFKA GRATULACJE DLA KONRADKA :-)

reklama
sleepy odpisane :-)
Kochana organizm ma pewną "pamięć mięśniową" ja bardzo dużo ćwiczyłam przed ciążą i teraz w sumie jest mi dość łatwo nadrobić utraconą kondycję.
Nie potrafię zrobić tylko jednego ćwiczenia, ale to dlatego, ze się ślizgam po podłodze i już raz na głowę upadłam, ale to zastępuje innym, jak znajdę metodę to i to zrobię :-) mowa o bodajże przed ostatnim ćwiczeniu w cardio

Nie wiem co zjeść na obiad, dla męża mam obiad od wczoraj,a ja mam surówkę od wczoraj do tego pomidor, papryka i muszę coś z jajek wykonać bo nie wyjęłam sobie mięsa z zamrażalnika, tylko co z tego jajka zrobić.

Poczytałam na szczypiorkach jak pięknie chudniecie i szlak mnie trafił, ze mi nie idzie :/ Waga mi nie spada i mam totalny brak motywacji, a stersy zajadam czym się da :/

Ostatnia edycja:
Do góry