reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

O amalfi się pojawiła :-)

Witam dziewczyny wszystkie, kciuki za przyszłe fasolki :-)

A u mnie nic, wielkie czarne i głębokie nic! Mam tylko piersi czulsze ale nie bolą, nie boli brzuch, nic więcej nawet jeśli na @ cokolwiek to niczego ni ma!

reklama
Amalfi no moj tez musi zrobic te badania, ale on spoko stosunek ma do tego wiec nie bedzie problemu.
Jesli chodzi o PMS'a to chyba niespecjalnie, moze jestem bardziej rozdrazniona ale to nie zawsze - ale wg Twojej teorii jesli nie mam PMS'a to znaczy ze nigdu owu nie mialam haha pocieszajace ;P

Rasta zrob prywatnie badanie nasionek i nie czekaj na decyzje lekarza, bo i tak bedziesz musiala zaplacic za to badanie

tak tez chce zrobic. teraz tylko szukam laboratorium w moim miescie ktore wykonuje takie badania i wybieram sie na konsultacje do innego gin.

Hej dziewczęta :)
U mnie dzisiaj już trochę lepiej, choroba powoli ustępuje, ale nadal trzyma, no i muszę do końca wybrać antybiotyk, niezbyt się cieszę z tego powodu, bo przepisała mi dość silny...
u mnie dzisiaj 13dc i ani śladu owulacji... cykle mam zawsze 27 dni, więc teoretycznie powinna być dzisiaj, a tu wczoraj test owu wyszedł negatywnie no i żadnych bóli jajników czy tego typu objawów, które zawsze mi towarzyszyły... ehhh... może to ten antybiotyk tak zadziałał? pewnie nie, ale tłumaczyć sobię można :-p
a jak tam u Was? ma któraś z najbliżej testujących jakiś przeczucia co do fasoli? bo wiadomo, że objawy są zazwyczaj zawodne, więc chociaż może intuicja...
ja to już popadam w jakąś paranoje ... dzieci śnią mi się po nocach...

reklama
Do góry