halo halo!
Czy ktoś tęsknił za ciocią sleepy?
Pewnie cieszyłyście się beze mnei błogim spokojem i ciszą ..ale trudno, bo ja za wami stęskniłam się okrutnie i już szybko wracam pisać te moje durnoty
Pewnie ktoś coś do mnie, to ja już odpisuję.. na wszelkie pytania: otóż oczywiście że mogłabym powiedzieć tak, gdybym nie musiała powiedzieć że owszem ale niestety nie. A jeżeli ktoś o mnie wspominał, to: :*
Część formalną mamy za sobą więc:
iwasek: Ja się póki co jeszcze całkiem grzecznie pytam- gdzie zdjęcia mojego zięcia?! No gdzie?!
lam: a mojej synowej zdjęcia to przepraszam bardzo same się zrobią i opublikują? Przemyśl to młoda damo...
fifka: zdjęcia się zmieniły w suwaczku.. fajna czapa! Fajny chłopka, fajna mama to i fajna czapa, a jak...
nat: jak sobie radzicie? Na facebooku widziałam michasia.. jaki kurcze prezes! Śliczny
(powiem ci w tajemnicy,że jak go zobaczyłam, to mi serducho trochę zadrżało- tylko nie mów tego iwaskowi bo tam sytuacja niepewna i nie mogę takich wyznań.. sama rozumiesz...:/)
necia: co tam żono mojej niedoszłej kochanki? Jak się żabka chowa? Te jej oczka to na prawdę..
lilly: julcie też bym sobie zobaczyła
wg tak mnie naszło że wszystkie dzieciaczki bym sobie pooglądała
także tego... wstawiać drogie Panie, wstawiać! Bo zrobię listę obecności i będziemy odhaczać...
fifciu: może te upały też was wykańczają? wiadomo że teraz wszyscy ludzie rozdrażnieni są. A jak jeszcze do tego dochodzi rozdrażnienie małego i jego marudzenie to można się faktycznie zachowywać nietypowo..
A więc ja się chwalę co u mnie.. Otóż.. po pierwsze i najważniejsze.. dostałam zasiłek!! JEEEEEEEEEE!! Po prostu bajka, bo to częściowo chociaż rozwiązuje duużo moich problemów!
dalej.. wczoraj.. zostałam blondynką!! Hehe.. pierwszy raz w życiu
zawsze byłam ciemna i w środku i na wierzchu łba
(nie, nei pokaże zdjęć;P)
I teraz najlepsze... Uwaga... Pot leje się za mnie ciurkiem! Haha! czy to nie piękne?! dobrze rozumiecie.. nad morzem zaczęło się lato!
Oczywiście bałtyk niezwłocznie zareagował sinicą i jest zakaz kąpieli prawie na każdej plaży, ale jest ciepło i to najważniejsze
No i wisienka na torcie.. schudłam kilogram! W końcu przekroczyłam magiczne 63! Już myślałam, że to niemożliwe.. samoocena +20 do góry
Wiedząc jak moim szczypiorkom zależy na stracie zbędnych kg szybciutko donoszę receptę na sukces: Jemy mało, ale tłusto. najlepiej pizze. duuuużo pizzy. koniecznie po 23! popijamy hektolitrami coli, względnie piwa.słodkie musowo i broń was p. Boże ruszyć dupsko sprzed tv.. Ruch zakazany. Voila! Nie musicie dziękować, jakieś małe owacje i tyle..
Na dziś to tyle,
dziękuję za uwagę i polecam się na przyszłość,
sleepyhead9996