reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej dziewczynki! :-)

Madziu śliczny wierszyk!! Jak fajnie ze są nowe fasolki!! Aż raduj się serce! :tak: co tam u ciebie? :*

Natkusia
nie ma za co :tak: teraz odpoczywaj ile wlezie! Później będzie tylko gorzej jeśli chodzi o sen :-p jeszcze do ciebie zadzwonię to pogadamy sobie ;-)

Pyscku
tulę cię do swoich mlecznych (.)(.) :* mąż nim się obejrzysz wróci! :*

I dziękuję za przepiękne życzenia! :* Jesteś najlepsza!!! :*

Nicola heh niestety starania bardzo często niszczą uczucia w związku... Mężczyźni do tego inaczej jednak podchodzą i nie możemy od nich wymagać takie zaangażowania jakie mamy my - co nie znaczy ze im nie zależy. Tak samo z ciążą... faceci niby rozumieją ze będą ojcami, ale w większości przypadków uczą sie kochać dziecko dopiero kiedy jest na świecie. a my już od chwili ujrzenia tych 2 kresek... taka jest już psychika kobiet i mężczyzn. Weź się w garść, jak tak czytam twoje posty to widzę że jesteś strasznie spięta a to naprawdę nie pomaga w zaciążeniu... są kobiety które starają się latami, przyczyn ich niepłodności nie ma... bo się po prostu zablokowały psychicznie (albo ich mężczyźni pod naporem kobiecych pragnień....) Poczytaj sobie o tym na internecie... to jest naprawdę zgubne,..

Magdalena domyślam się że w głowie ci to siedzi... ale kiedyś czytałam ze ponad 50 % (!) ciąż jest poraniana w terminie @ że nawet kobiety nie domyślają się ze w ciąży były... nawet jeśli to była ciąża znaczy ze była bardzo słaba i nie miała szans sie utrzymać...

Kwiatuszku u nas też leje... ale się żar z nieba... :baffled: jest taki upał ze głowa mala...

A tu zdjecia:
Zobacz załącznik 479265Zobacz załącznik 479266

Jest zaje&ista!!!! Konrad dzisiaj cały dzień się w niej bawi!! Zdążyłam w chacie posprzątać... po prostu CUDO!

Danao wszystkiego najlepszego kochana :* Obyś szybko doczekała sie swojej fasolki!!! :*

Witam się popołudniowo

Milia to nie tajemniczośc alewszystko opowiedzieć….miejsca w poscie by brakło;-)

Iwasku cieszę się bardzo,że Maluszek się pięknie „chowa” i wcale się nie dziwię,że jest dumą rodziców. Ogromny buziak dla Igorka:-)

Mag…nie mam pojęcia,nie pomogę…przykro mi:-(

Fifka do Anety jadę w poniedziałek. Też chętnie przyjadę na zlot,mam nadzieję,że do tego czasu wróce. A tak w ogóle WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!:-)

Natkusia,dziękuję jakos leci. Bywam rzadko bo kompletnie nie mam czasu ale teraz chwilowo będę. Jak się czujesz? Kurcze,szkoda mi Cię dziecino,że się tak namęczysz żeby mieć malucha na rękach:tak:

Magda…przyłazić będę jak dam rade….co tam u Ciebie? Jak się mają sprawy z M.?:-)

[FONT=&quot]Danao STO LAT I SPEŁNIENIA MARZEŃ![/FONT]:-)

Dziureczko,a u mnie nic nowego, pracuje i się mocno nad tym skupiam.. :-)
z M... nie pisałam wcześniej ale rozstaliśmy się jakiś czas temu.. widujemy się czasem.. to tyle w temacie związków.

Fifciu ja też się cieszę,że fasolki się pojawiają ;-)

AAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa Natkusi wody zaczęły odchodzić!!!!! Jest na porodówce!!!!!!!!! Skurczy jeszcze nie ma ale si zaczęło!!!! Już jej z porodówki nie wypuszczą!!

Witam
Danao wszystkiego naj naj i spełnienia marzen &&&
Fifkka jaką fajna huśtawka ale się konradek zmienia na telefonie wygląda jak nie on.. a i wszystkiego naj najlepszego z okazji imienin

A impreska trwa ale niunia padla i leże narazie koło niej bo co chwila się cos jej sni i płacze

Natkusia &&& za szybki porod. :-)

Ostatnia edycja:
Co do huśtawki to powiem wam ze teraz pluję sobie w brodę że nie kupiłam jej na samym początku... Super sprawa!!

Dziureczko oj!! Mm ogromną nadzieję ze będe mogła cię wyściskać na żywo!!!! Nie mogę się już doczekać zlotu... :-)

Natkusia ma pisać jakby coś ruszyło! Siedzę z telefonem w ręku i czekam!!

Żoneczko a jak sobie radzisz sama w domku? :* Przyjedziesz na zlot??

reklama
Fifka siedzę u teściowej bo mąż z tatą pojechał więc nocuję u niej :) ale i tak sie denerwuje tym wyjazdem, chociaż mąż dzwonił i pisał że wszystko ok. a o jaki zlot chodzi ???

Do góry