reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lilly tak jak Natka napisała jeśli jesteś już zaproszona do Kameralnych to bez oporu możesz zakładać!! ;-) czekam z niecierpliwością na te przepisy

Witajcie

Neciuszka a dziękuję całkiem dobrze:) jakoś ten weekend szybko zleciał, w sobotę był grill, przyjechali moi rodzice z bratem , przyszłą bratową i moim chrześniaczkiem-grill był udany:) a wczoraj byliśmy ze znajomymi na rybkach, iiii ... spiekłam sobie buzię. Niby słońce było za chmurami i wiał wiatr a spaliłam twarz, że szok, jakbym wiedziała, że jest szansa na opalanie to bym chociaż koszulkę na ramiączkach ubrała a tak mam spieczony dekolt, twarz i ręce poniżej rękawków ah piecze i wyglądam jak Indianin he he

Sun &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pyscek przykro mi bardzo
Magdalena też byliśmy w smyku, mężuś już chciał kupić taki puchaty sweterek...musiałam go hamować teraz na 1 miejscu jest wózek
oczywiście cały tydz nie udało się odwiedzić hurtowni, ale oglądnęliśmy wózki w smyku ale nie zakochałam się w żadnym. Ale bylismy świadkami dziwnej sytuacji, aż mój mąż był w szoku. Była tam młoda para, dziewczyna miała brzuszek na 4-5 miesiąc i oglądali wózki, ale ona stała z boku, jak już coś zaproponowała to ten chłopak nie bo... ona że ten jest ładny a ten nie bo ... on nie miała nic do gadania. Wózek wybrał on i nie mam pojęcia co to było, chyba najgorszy jaki był w smyku, chociaż tam raczej nie ma byle czego. Aż było mi żal tej dziewczyny

Współczuję tej kobiecie! A co do wózków w smyku to pooglądaj jeszcze na ich stronie bo czasami nie ma w sklepie ale można zamówić! A kiedyś któraś z dziewczyń (niestety nie pamiętram która :zawstydzona/y:) wysyłała linka do takiej zniżki !!! Kupon rabatowy 20% SMYK - rabat w sklepach !!! (2443446180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko, wtedy on kosztował 20zł :baffled: ale może i tak by się opłacało....

dziewczynki do pełni szczęścia brakuje nam tylko kompletu dokumentów do dziekanatu. Promotor odpisał właśnie że bardzo dobra praca, tylko kilka słów we wstępie zmienić trzeba i ma drukować i składać :-D:-D:-D:-D:-D

natka ale smaka robisz :-p

sun może ci się uda zalogować :-)

miq czyli weekend udany :-) ja się piątku doczekać nie mogę bo jedziemy do moich rodziców mama zamyka sklep trzeba im pomóc no i ma imieniny wtedy też :-) a od 15 lipca jadę tam z Małgosią na przynajmniej tydzień

Necia gratuluję Tobie i małżowi :*

reklama
Kochane zalogowałam się już.... ufffff.... ale wyników dzisiejszych jeszcze nie ma... ale będę sprawdzała co jakiś czas... i dam znać....

dzięki za kupony, ale niestety te 2 co biorę pod uwagę nie są dostępne w Smyku, chciałabym mieć ten zakup już za sobą bo teraz to mnie zaczyna męczyć a nie cieszyć

A co masz na obiadek kwiatuszku???? :-)

Ja zjadłabym dzisiaj frytki.... Ale mam jeszcze rosołek z wczorajszego dnia... który zresztą uwielbiam więc to dzisiaj będzie... a frytki może jutro... :-)

Ostatnia edycja:
specjalnie dzisiejszy brzuszek dla Cioci Sun z ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od Lilianki

Załączniki

• DSC_0088.jpg
    DSC_0088.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Do góry