reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Iwasku dobrze ze już wiesz o co chodzi :tak: pocieszę cię tylko ze większość dzieci w 100% wyrasta ze wszytkich alergii! Mój brat był strasznym alergikiem... i na pyłki i na rzeczy pokarmowe... zaczęła się u niego rozwijać astma... i jak tylko podrósł bo żadnej alergii nie zostało ani śladu! :-)

Natkusia tylko żartowałam :-D co do liści malin to ja słyszałam o skurczach anie o szyjce... ale co źródło to inna teoria :sorry2:

Lily ale ja burzę uwielbiam w domu! Jak jestem gdzieś na spacerze i zaczyna mocno walić to mam jakieś lęki i w panikę wpadam :szok: ale w domu to mogę godzinami oglądać błyski przez zamknięte okno :-D Ten lęk się u mnie wytowrzył w dzieciństwie... bo do sąsiadki wpadł piorun kulisty do domu i ją zabił... w tym czasie słyszałam jeszcze kilka różnych historii... a to w Warszawie kobietę na przystanku zabił bo walną w parasolkę itp...

Magdalena
tu miłości nie pomogą... :angry::angry: co ja mam teraz z tym przyklejonym żołądkiem zrobić???? :wściekła/y::wściekła/y:

i współczuję marudy..... u mnie się skończył skok i wcale za nim nie tęsknie....

Miq
tylko się cieszyć że tak cię ciąża oszczędza! :tak: U mnie to była trgedia od początku do końca... w 2 trymestrze było najlepiej!

Lam nie ma problemu! Są dwa karpie... łącznie 4 kg ryby... więc jest się czym dzielić! A w niedziele chyba jedziemy znowu :-p

Bosz... zjadłam trochę pierogów z mięsem bo zostały... troszkę za mocno je podsmażyłam i tak mnie teraz brzuch boli.. i zaraz puszczę pawia.... No a dzisiaj mam chyba owulację :-p

reklama
Lamia ale on jadł juz wcześniej tą kaszkę i nic mu niebyło:szok: Dopiero przedwczoraj dostał tych plam ale szybko zniknęły i już. Kupiłam inna bo grymasił przy tamtej i było co było. Najwazniejsze że już wszystko jasne:) Mały wesoły jak zawsze więc i mama szczęśliwa:D

Fifka tak tez słyszałam i mam nadzieję ze i u nas tak będzie:)
Napij sie ziółek lub ciepłej herbaty ,mi pomaga.
Jestem z siebie dumna:D Wystawiłam auto na sprzedaż:D Stresa miałam normalnie hehehe

Ostatnia edycja:
fifka: a jak ty tak lekko jesz a tu takie wysmażone pierogi to nie dziwię sie ze cie boli, wegiel polecam , co prawda nie wiem czy przy karmieniu można ale skuteczny i oglnie szybko działa .

iwasek: na allegor wystawiłas ? to ,zycze szybkiego sprzedania.
a to dziwne ze wczesniej nic mu nie było, bo mi pediatra mówiła ze jak dziecko ma miec alergie to w cigu 24 g występuje, a ustępuje nawet po 2tygodniach

zaraz zajdam sie zupka z brukselką, która od niedawna lubie

a zapomniałm sie pochwalic ze ja od męża na rocznice slubu dostałam o taki zegarek \
http://allegro.pl/nowy-zegarek-lorus-rxt01ex9-gw-2-lata-zibi-zobacz-i2379899409.html

Ostatnia edycja:
Serwuję!!
Zobacz załącznik 477054Dla Ewiki :*
Zobacz załącznik 477054 Dla Sil :*

Co prawda zdjęcie ściągłam z neta bo aparat teściowi pożyczyłam ale moja wygląda bardzo podobnie :-)

Pobawliśmy się, powygłupialiśmy, Bartuś zjadł i teraz w miarę grzecznie siedzi w leżaczku a mamusia je... :-p

Kwiatuszku chyba nie... ale głowy obciąć nie dam

Ale co do fasolki to kurcze teraz kupić dobrą kiełbasę to graniczy z cudem!! Wszystko takie zmielone, że albo się rozpada już przy smażeniu albo smakuje jak parówka...

Fifka myślę, że musisz ten smak zagryźć czymś innym :-p

Kurcze czy Wasze dzieci to też takie małe wredotki?? Bartek zawsze robi kupę jak założę mu czystego pampersa.......!!!!!

Lam śliczny ten zegareczek! Ja też bym chciała jakiś taki ładny! tylko w kolorze złota! Ja mam manie po prostu! :-p

Ostatnia edycja:
mamy na pokładzie jakiegos prawnika?

Stuknij kochana do She na FB! Ona prawo kończyła :tak:

Lam no to fakt.... wcześniej już je jadłam... ale tym razem za mocno podsmażyłam - żeby nie powiedzieć spaliłam :zawstydzona/y: i jeszcze na pusty żołądek zjadłam... mam teraz zgage jak cholera....

Magdalena.................... :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: i jeszcze mi tu fotki wstawia...................... UMIERAM!!

Iwasku zaraz zrobię sobie mięte...

Kwiatuszku zuch dziewczynka!!! :*

JA PIERDZIELE!!!! ALE ZE MNIE %^$#&*@................... Posadziłąm na chwile małego w leżaczku i go nie przypinałam... - pomyślałam ze na chwilę - piszę do was i tak zerkam na niego aż tu nagle patrze a on SIEDZI NA PODŁODZE!!!!! :szok::szok::szok: zsunął się z leżaczka... oparł się o niego i sobie siedział bawiąc się stopami..... teraz go przypiełam znowu próbuje zejść.... :no:

Strach sie bać......ale to ruchliwe się zrobiło....

Fifka zdolniacha z Konradka :* no i mały cwaniaczek :-p

My uciekamy z Bartusiem troszkę przed domem posiedzieć na świeżym powietrzu...

Ja też chcę fasolki,u mnie dzisiaj rybka
Fifka Ty uważaj,zdziwisz się kiedyś jak stanie na nogi i sobie pójdzie na spacer

reklama
Lamia tak na Allegro .Tez mamy nadzieję że się uda sprzedać szybciutko :) Może jeszcze przed wyjazdem na wakacje:)
Co do alergii to tez mnie to własnie zdziwiło! Jadł ją przynajmniej 3 razy wcześniej i zero objawów. Po tej nowej od razu wyszło. No nic ważne że jest ok. Zjadł obiadek właśnie i czekamy na tatę bo ma nas zabrać na zakupy:)

Prezent super:D Spóźnione ale szczere wszystkiego naj z okazji rocznicy! Kolejnych udanych wspólnych lat:)

Ma-g BRUTUSIE:p Mi nie wolno a Tak ładnie wyglada że mi język ucieka ! Paskudooooo ;)

Fifka strasznie silny jest ten Twój skarb! Przecież między nim a Igorkiem są dwa tyg różnicy. Co prawda mój się rwie do siadania i potrafi sie wygiąć do przodu w leżaku i tak siedzieć ale go stopuję. Twój wymiata! Jak on to zrobił cwaniak:)
Co do spotkania to my na dwa tyg jedziemy własnie na mazury koło Biskupca:)

Ostatnia edycja:
Do góry