reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wróciłam z rehabilitacji i powiem wam ze jestem zła jak osa... :wściekła/y: nie dosć ze pani bardzo niemiła to w sumie niczego się nie dowiedziałam.... :no: zbadała go - trwało to 5 min i na tej podstawie wypisała jakąś karteczkę i mamy czekać na telefon by umówić się na zajęcia...:dry: kiedy zapytałam co jest nie tak, to powiedziała tylko ze mały za mało nóżkami pracuję.... A GUZIK PRAWDA! :angry: Widziałam ze jak go badała mały powłóczył nogami i zupełnie się na nich nie podpierał, ale to dlatego ze był zaciekawiony nowym miejscem. W domu pełza aż miło za trzyma za rączki odpycha się nóżkami i wstaje! :dry: Ja nie rozumiem jak można na podstawie kilkuminutowego badania stwierdzać czy jest coś z małym nie tak. Pewnie jak już pójdziemy na pierwsze zajęcia to dowiem się już czegoś więcej

reklama
Co tam u was kochane słychać?

U nas coraz lepiej ale powolutku ale ważne że do przodu.

Ja zdecydowałam sie na załozenie firmy narazie jestem na etapie nazwy firmy i biznesplanu bo czekam na formularz na dofinansowanie ale wnoski mozna tylko tydzien skłądac więc musze być gotowa .

Pogoda się popsłuła cala noc taka burza szalała że szok.

Fifka: na jaką rehabilitacje jeździsz? chodzi coś o mięsnie?

madzia mojej siostrzenicy tez najpierw wychodziły 2
a ja sie wczoraj przewrocilam na schodach przed domem padal deszcz wyszlam z psem i wpadlam w poslizg czego efektem jest zbite kolano
siedze w domu mam lenia

fifka dokladnie testowanie jak nie przylezie napewno nie predzej jak sobota
narazie wszystko swiadczy o zblizajacej sie @

Ostatnia edycja:
fifka ja nie wiem po co czasem ci ludzie są :/

mag ale miałaś weekend respect za podołanie :-)

kwiatuszku &&&&&&&&&&&&&&&

mineralna powodzenia w zakładaniu i żeby prosperowało, a co to za firma jeśli można spytać?

natka ja już po wizycie pani diabetolog przesympatyczna nie to co tamta poprzednia. mam zrobić krzywą cukrową ale powiedziała że dobrze jest, uważać na jedzenie ale to głównie dlatego że nadwagi się pozbyć muszę. i uwaga czym mnie zaskoczyła :-) będę miała a ramach opieki diabetlogicznej panią dietetyk która pomoże mi ułożyć dietę żeby schudnąć :-)

lamia dziękujemy :):*

kupiłam wkońcu baterię do wagi będę się ważyć w domu, małż też i ma dodatkową motwyację jak wszedł na wagę i wynik zobaczył hihi

Mineralna tak na mięśnie. Cieszę sie ze Jowitce się poprawia! :tak:

Kwiatuszku dasz radę! Mocno trzymamy za ciebie kciuki!!! :-)

Ciekawe jak u Sun sytuacja... no u mojej żonki bo się nie odzywają...

Necia
aj przestań.... szkoda gadać... Oooo no proszę! Taka dieta indywidualna to jest super rzecz :tak:

ciekawe jest tylko to ze jak dostawałam skierowanie to nasza pediatra twierdziła ze mały ma słabe mięśnie boczne bo nie chce się przewracać... i kiedy wyginała jego miednice na bok mały po prostu tak leżał i się uśmiechał zamiast ciągnąć resztę ciała...(w domu sam sie z brzuszka na plecy przewraca w odwrotną stronę też, ale z pomocą jeszcze) sprawdzała nóżki to jeszcze Konrada chwaliła jakie ma silne nogi... a dzisiaj z kolei przewracał sie na boczki aż miło za to nagle nogi ma słabe... :szok:

Mówię pewnie dowiem się więcej na ćwiczeniach. Zdaje sobie sprawę ze nawet jeśli coś jest to tymi ćwiczeniami to wyrównamy. Ja tylko po prostu nie cierpię lekarzy a zwłaszcza tych na NFZ.... :dry: po protu za kare tam chodzę jak trzeba... wiem po sobie ze bardzo często jest tak ze lekarze sami wmawiają choroby a jak przyjdzie co do czego i faktycznie potrzeba pomocy to proszę iść prywatnie bo są kolejki/lekarz na uropie/nie ma odpowiednich zaświadczeń czy skierowań.... :no: innymi słowy maja cię w d...

Hej!
Cieszę się bardzo, że o mnie nie zapomniałyście:-)

Ja czekam sobie na @, czuję w kościach, że zaraza znowu przyjdzie duzo za wczesnie. Dziś 25 dc, ostatnie dwa trwały 24 dni. Czuję to tak mocno,że normalnie jest mi niedobrze Mdli mnie masakrycznie na samą myśl.

reklama
fifka niestety tak jest :/ jak ja się cieszę że znalazłam tą panią diabetolog na nfz bo już miałam iść prywatnie. z tej dietetyk cieszę się jak nie wiem bo wiem że pomoże mi dobrać dietę tak żebym głodna nie była a co za tym idzie nie podjadała bo mam dużo kg do pozbycia się. A te ćwiczenia na pewno wam pomogą :-)

koleżanki dwie mają zajrzeć dziś po 13 ciekawe czy przyjadą

Do góry