reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Big weszlam tu tylko zobaczyć zdjęcia brzuszka. No Dziewczyno ...chyba mnie nie zawiedziesz ?
Czy jak sie jest mega wqrwionym to działa to jakoś na hormony?

Jestem w polowie kobietą , haha w pelni bede jak mi pechol peknie :D

A oto relacja z wizyty - dzieki za kciuki i pamięć jejku love :*

Pokazałam swoje wykresy z dwóch ostatnich cykli powiedział że ładne ze widac druga faze :)
Pokazałam swoje wyniki badan pow ze z nich nie wynika ze PCO bo sa w normie a to ze niektore przy gornej granicy to zeby sie tym nie przejmowac bo jesli pecherzyki rosna to jest wszystko OK.
Zapytałam o mój stosunek LH:FSH = 1,4 pow ze jest wporzadku, przy PCO sa od 2 w zwyż, a czesto dziewczyny maja po 1,5 i zeby na to nie patrzec, jest dobrze
Poszlismy na badanie. Zapytalam jak ulozona mam macice, bo mowie ze poprzedni ginek mi mowil ze mam tylkozgiecie przez 5 lat i ze dopiero gosciu co robil mi cytologie pow ze nie prawda, no i on potwierdzil ze mam przodozgiecie !!! a zylam przez 6 lat z mysla ze jest inaczej i musze cudowoac z pozycjami zeby zajsc w ciaze :p
Do meritum :D ...
Lewy jajnik ładny i nie wykazuje cech PCO pecherzykow tyle ile ma byc i w nim jest ten dominujący pęchol na dokladnie 17,6 mm
Prawy jajnik ok, zadnych torbieli wielkich, pow ze w tym jajniku jest troche za duzo pecherzykow i ze ten bardziej podchodzi pod policystyczny, pecherzyki maja tam po 4mm, ale pow mi ze raczej PCO nie mam bo rosna mi pecherzyki, a przy PCO raczej nie !!!
Endometrium powiedzial ze sliczne, 82mm :D pow ze ladne endometrium wyglada jak usta kobiety haha i rzeczywiscie tak wygladaja w obrazie usg
Pow ze biore wiesiolek pow ze OK i ze widzi na obrazie usg ze mam piekny wodnisty sluz w srodku pokazywal mi go nawet to taka ciemna linia sie robi :D i pow ze wiesiolek dobrze na endometrium dziala takze brac mam
Lutka zostaje zeby zachowac cyklicznosc cykli.
Mam przyjsc w poniedzialek na 13:30 na usg zeby podejrzec czy pekl pecherzyk. Pow ze jesli nie peknie tylko przerosnie się. Wtedy od kolejnego miesiaca trzeba bedzie podac cos na pekanie.
Pow ze jest dumny ze mnie i ze sam jest bardzo zadowolony z dzisiejszego usg
jakies spotkanie przesunac ktore mial umowione na poniedzialek. Jutro sie dowiem
THE END !!!

Ostatnia edycja:
No to chyba dobrze dotka skoro wszystko w porządku :-)

A tak po zatym witam dziewczyny! U mnie dziś było święto "matki boskiej pieniężnej" więc byłam na MEEEEGA zakupach :-D teraz czekam tylko na wtorek na wizytę u gina :-)

A chciałam wm pokazać moje prace - rysunki. Tak żeby pooglądać gołe baby i zeby troszkę atmosfera się rozluźniła - Chociaż dziś jest już dpbrze.

Ostatnia edycja:
magda na prolaktyne zle robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fifka pokazuj co masz pokazac:tak:
bigchild a gdzie pokazalas brzuszek na glownym????:szok:
dotka super ze wszystko ok, to juz poza mna wszystkie sa kobietami:-(, reszta mojej wypowiedzi na zapleczu

Ja Was nie kumam :-( jedna idzie na zaplecze, pyta czy na głównym pokazała. Dzisiaj już wyłączyłam myślenie jak pies wpier*** mi telefon komórkowy.

zaplecze hahahaha :DDDDD
ja właśnie wpadłam z zaplecza sprawdzić co się dzieje na głównym forum!!

DOTKA :DDD juhuu

brzuszek Biggie jest na zapleczu ;))

Ostatnia edycja:
reklama
ładne jak to robione, recznie czy jakaś technika komputerowa?
i nawet Fifka z avatarka tam była cała haha

Do góry