reklama
Neciuszka trzymamy z Michałem mocno zaciśnięte &&&&&&&&&& żeby szybko Gosia wróciła do domu :* co do cukrzycy to fakt.. to jest taka zabawa czasami i trzeba się tego nauczyć, pocieszam się, że tylko 2 msce :-)
Lamiav no księżniczka piękna!
właśnie.. nie znamy danych czyli cm, waga itd :>
Atan wstaw foto Amelki bo dawno jej nie widziałam :-)
Sleepy a to poszalałaś pewnie, że masz taką opuchliznę.. zastanawiałam czy coś się nie zaczęło ale brak sms uświadomił mnie, że jednak chyba nie
jeszcze trochę! I kolejny poród będę przeżywać jak swój
my czujemy się dobrze, tzn zależy od dnia jak to w ciąży.. dzisiaj na to ciepło jakaś taka słaba jestem
biorę garść leków, twardnienie i skurcze nie ustały więc dochodzę do wniosku, że to te przepowiadające.. 8.05 mam wizytę to dowiem się jak stan szyjki. a Ty przygotowana na macierzyństwo? Fifek rusz się pomautku bo ciocia Natka chciałaby Cię zobaczyć :-)
Dzięki za doradzenie.. Z karuzelą i leżaczkiem poczekam aż Mały pojawi się na świecie, zawsze też mogę powiedzieć komuś to sprezentuję :-) kupię wszystko i co.. będą mi z pluszakami chodzić (a sio!)
Lamiav no księżniczka piękna!

Atan wstaw foto Amelki bo dawno jej nie widziałam :-)
Sleepy a to poszalałaś pewnie, że masz taką opuchliznę.. zastanawiałam czy coś się nie zaczęło ale brak sms uświadomił mnie, że jednak chyba nie

Dzięki za doradzenie.. Z karuzelą i leżaczkiem poczekam aż Mały pojawi się na świecie, zawsze też mogę powiedzieć komuś to sprezentuję :-) kupię wszystko i co.. będą mi z pluszakami chodzić (a sio!)
sleepyhead9996
Fanka BB :)
Natka: Nie nie,nic się nie dzieje poza tą opuchlizną. Dobrą jej stroną jest to, że noszę znów obrączkę!!
Złą, że męża...:-( Wiesz, że ta pogoda chyba też robi swoje.. Teraz już pobiegałam wszędzie gdzie musiałam i zamierzam tylko siedzieć w domu z nogami w górze i gadać sobie z wami
Polecam ten fantastyczny, odkrywczy plan
Gratuluję skończonego tygodnia! Ta 3 z przodu robi wrażenie, co? a 8.05 jak masz wizytę, to już będzie u mnie po wszystkim pewnie
Raju raju
i proszę mi dziecięcia nie pospieszać, bo jeszcze mu się zachce wyjść przed 3 maja i będziemy smutni
A jak wyniki tych badań na które miałaś jechać? Usg to wiem,ale coś jeszcze chyba miało być? Czy coś pokręciłam?:/

Sleepy ano fakt zapomniałam, że Młody musi poczekać.. wydaje mi się, że dacie rade
a pogoda jest straszna.. ja jestem sercowcem i Omg strasznie mi duszno
Pamiętam jak mówiłaś, że nie masz wyprawki i się śmiałyśmy a Ty już wyprawka kompletna i czekasz na godzinę 0
Noo żebyś wiedziała 3 z przodu robi duże wrażenie i czuję się coraz bardziej bezpieczniejsza :-) Tak byłam u lekarza i Michał miał Echo i przebadany został cały i jest zdrowiusieńki jak ryba bez żadnych wad rozwojowych także jesteśmy zadowoleni :-) o dziwo dostaliśmy zdjęcie usg twarzy Michasia czego się nie spodziewaliśmy (nie będę wrzucać tu bo już było a jak chcesz zobaczyć mojego przystojniaka to jest na FB w moich zdjęciach) i Pani dr powiedziała, że nad wyraz ma duże przyrodzenie hahah
byłam też u diabetologa i jestem na diecie, 9.05 dowiem się czy będę mieć insulinę.

Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Zobacz załącznik 460106Zobacz załącznik 460107Zobacz załącznik 460108Zobacz załącznik 460109Zobacz załącznik 460110Zobacz załącznik 460111Zobacz załącznik 460112prosze natkusia specjalnie dla ciebie z wczoraj zdjecia
sleepyhead9996
Widziałam zdjęcie! i chwaliłam już nawet
Chyba.. ;P Wymyśliłam sobie tylko, że miałaś jeszcze jakieś inne badanie zrobić, ale widzę, że na końcówce urojenia mi się namnażają
Fajnie że wszystko dobrze. Chociaż tym nie musisz sobie głowy zaprzątać i możesz się poświęcić diecie i lekom. Wszystko będzie dobrze, nie martw się
jeszcze tylko parę tygodni i już wg będzie komfortowo
Może jak ty sercowiec to nie wychodź na ten twój taras za często na słońce? Żebyś tam nie zasłabła..
A co do wyprawki to jestem dumna jak nie wiem
A ile radości z prania tych maleństw
Atan: słodka malutka
A co do wyprawki to jestem dumna jak nie wiem
Atan: słodka malutka
Sleepy mnie w 36 wysłała gin do szpitala z powodu opuchlizny całego ciała, a nogi to właśnie najbardziej. Obawiano się właśnie zatrucia ciążowego. Więc uważaj jak coś, odpoczywaj i nogi w górze.
Myśmy wrócili ze spaceru wieje tak, że ja ledwo stałam na nogach, młody zakochał się w swojej butli z herbatą, za nic nie chciał wypuścić, a jak doszliśmy do sklepu to zasnął, chodziliśmy po dworze, wiaterek, słoneczko ale nie, dopiero w sklepie zasnął ehh....
Atan śliczna Amelka. Ale w takie ciepło zrezygnuj z koca, bo widzę i tak mała miała długie spodnie, a to w zupełności wystarczy. Gorsze od wychłodzenia dziecka jest przegrzanie.
Lamia Adriana przepiękna dziewczynka i chyba podobna do Ciebie co? :-)
Myśmy wrócili ze spaceru wieje tak, że ja ledwo stałam na nogach, młody zakochał się w swojej butli z herbatą, za nic nie chciał wypuścić, a jak doszliśmy do sklepu to zasnął, chodziliśmy po dworze, wiaterek, słoneczko ale nie, dopiero w sklepie zasnął ehh....
Atan śliczna Amelka. Ale w takie ciepło zrezygnuj z koca, bo widzę i tak mała miała długie spodnie, a to w zupełności wystarczy. Gorsze od wychłodzenia dziecka jest przegrzanie.
Lamia Adriana przepiękna dziewczynka i chyba podobna do Ciebie co? :-)
Ostatnia edycja:
reklama
sleepyhead9996
gocha: myślę, że chociaż na ip zadzwoń i się zapytaj co robić. strzeżonego.. wiadomo. a swoja droga.. może i można a ja się nie znam, ale na rowerze w ciąży i to na początku?przecież to urazowy sport.. a jakbyś się wygrzmociła na coś? ja bym zrezygnowała...
ael: to się pojawia z dnia na dzień? bo ja z 3 tyg. temu robiłam badania na cholestazę i były perfecto..
ael: to się pojawia z dnia na dzień? bo ja z 3 tyg. temu robiłam badania na cholestazę i były perfecto..
Podziel się: