reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

madzia: Bartek chłop jak dąb:) Fajny jest, fajny.. Ja też już chce swojego!
Lam: Byłabym b. wdzięczna gdybyś mogła:zawstydzona/y: Tylko poczekajmy do jutra do południa. Oni mają jutro jechać załatwiać termin i zobaczymy czy się załapią na ten przyszły tydzień. Jak nie, to się nie zgodzę na żadne świadkowanie bo przecież nie będę z torbami do szpitala jechać jak głupek:|

Dziewczęta moje kochane.. mówcie sobie co chcecie, ja tam swoje wiem. Jest katastrofa wagowa jak na moje standardy.. Trzeba będzie się wziąć za siebie po porodzie.. Dagne pozytywnie piszę. Aż się miło czyta:D

Sun: ty wiesz że ja trzymam kciuki ile mam sił&&&&&&&&& Uda się na pewno!

reklama
Lamiav jeszcze nie wiem, bo dopiero robimy badania specjalistyczne... ja kolejny m-c znów mam monitoring cyklu... ale na invitro nigdy się nie zdecydujemy... a czy jest możliwe zapłodnienie naturalne to nie wiem... ale skoro przez tylko czasu się naturalnie nie udaje, ty podejrzewam, ze będzie ciężko... ale nie ja jestem lekarzem i trudno mi to ocenić... Póki co podchodzę do sprawy lajtowo, bo jakoś sama nie umiem wierzyć w to, że kiedyś się uda... nie znaczy to, że na wszystko patrze negatywnie... ale jakoś nie mam w sobie ogromnego pozytywizmu...

Póki co wydaje mnóstwo pieniędzy... przez 3 tyg wydaliśmy ok 1.500 zł... a to jeszcze nie koniec...

Ostatnia edycja:
Necia lubię do niego tak mówić :-p albo Bartoś albo Tosiek :-p no papier jest śliczny!! od razu wpadł mi w oko w sklepie bo ja raczej nie jestem zwolenniczką tych białych papierów ślubnych z gołąbkami :/ a najlepsze jest to, że cena [rzy nim byhła 3.99 i stwierdziłam, że daje radę, w kasie okazało się, że 6.99 a przy pakowaniu wyszło, że jest go tyle, ze idealnie starczyło, żeby zapakować to nieszczęsne żelazko :-D a wstążeczki to szkoda gadać! z 2 metrów tasiemki wyszły mi aż 3!!! bo reszta nadawała się tylko do kosza :-D

Sleep już niedługo..... :-)

slyp: jakby co to jutro jak wróce do domu a ty nadal bedziesz chciał to zrobie fotki i zobaczysz czy ci to pasi taki strój :-)

ja juz po szybkiej kąpieli, i schodzę z kompa bo męzus na kurniku chce pograc ,do jutra papapa

Dziewuszki, spokój tam, ja przytyłam 21 kg i zobaczcie, został mi ten nieszczęsny 1 do końca wagi sprzed ciązy i jakoś stoi, ale spoko majonez, zrzuci się, jak zacznie się biegać za dziećmi. Mówię Wam, no stress ;)

Sun, trzymam mocno kciuki, by ta kasa przyniosła niematerialne owoce :)

no dziewczyny nie martwic sie ja w ciazy zaczelam z 87kg skonczylam na 106 a teraz mam 91 a wogle nie cwicze bo po cc mi nie wolno narazie..

eee gdzie wy wszystkie sie podzialyyyyy?? teskno mi ..
no dobra ide spac bo i tak was niema popoludniu mam gina a potem z mezem bede dzionek spedzac wiec bede wieczorkiem ;-)
Dobranoc

Ostatnia edycja:
no ja juz po sniadanku, tato ma po mnie przyjechać przed 9tą , potem czekanie u gina, potem umówiłam sie z siostra, potam do rodziców i w końcu do domu to mi dzien do południa szybko zleci.
Wiecie co w nocy mnie brzuch bolał ale nie jak na skurcze tylko te kolki nawet sie momentami nie mogłam przekręcić tak mnie bolało,

atan: no piękne fotki, kto wie moze ci rośnie mała baletnica ;-)

sil;super ze udało ci się prawie cała wagę ciążową zrzucić, oby i nam sie udało :-)

sun: trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za powodzenie leczenia, żebyście z męzem szybko zostali szczęśliwymi rodzicami oraz fluidki dla twojego brzuszka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Do góry