reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

LILOU I TU TEZ!!!! GRATKI!! ALE SUPER ;) Idziemy jak burza! ;) ciekawe ktora nastepna!

Amalfi, Ty za tydzien testujesz??? & & & :)))

reklama
dla wszystkich &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a co do objawów to jakoś nic specjalnego nie mam.zero śluzu, zero boli jajników, tylko teraz od 2-3 dni zaczęły mnie troszkę boleć cycki,ale tak jak zawsze przed @ mnie bolą. może zaczęło mi się odbijać lekka zgagą,ale tak też mam nie bedąc w ciązy.......więc w sumie żadnych objawów

Ja tu myslalam ze beda piski i ochy i achy, pewnie reszta w pracy siedzi,albo poza kompami.
Ja tez 20 min i zmykam do domciu. Wiecie jak w ciazy pieknie rosna paznokcie i jakie mocne sa? :D Albo włosy... Bajka :)
NO i jeszcze cycorki :rofl2:

Ja tu myslalam ze beda piski i ochy i achy, pewnie reszta w pracy siedzi,albo poza kompami.
Ja tez 20 min i zmykam do domciu. Wiecie jak w ciazy pieknie rosna paznokcie i jakie mocne sa? :D Albo włosy... Bajka :)
NO i jeszcze cycorki :rofl2:
Big tak pięknie to opisujesz.. chyba zajdę w ciąże :-D:rolleyes2:

Magda serioo... Choc jak czytam to po porodzie znow zaczna wypadac, rozdwajac sie, z piersi zostana pewnie dwie skarpetki i bedzie placz :-) Nie nie nie przyjmuje tego do wiadomosci!

reklama
Do góry