reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć dziewczyny.. aaaale się za Wami stęskniłam :-) wczoraj cały dzień z moim.. więc weszłam tylko poczytać co pisałyście ;-)

dziękuję Magenta,że typujesz mnie,że się zaręczę :-D fajnie by było :-D

lilou &&&&&&&&&& duużo kciuków :-)

co do eksiów chyba każda z Nas miała jakiegoś dupka w swoim życiu ;-) ja również..

reklama
Dzień bobry w ten szary i deszczowy poniedziałek...Lilou trzymam kciuki:) A poza tym to mam takie pytanie wiem, że juz kilka razy to bło poruszane, ale jakos nadal nie jestem pewna. Cykl liczy sie od pierwszego dnia krwawienia, to wiem od dawna;), ale co z plamieniem, wiekszosc twiedzi ze to jeszcze do starego cyklu z tym ze ja mam baradza krótki @ i przez wieksza czesc tylko plamie. I tak dzis wstałam i mam lekkie plamienie z odrobina krwi, ale do prawdziwego @ to tu jeszcze daleko...chciałabym dokładnie swój wykres poprowadzić wiec jakbyscie cos doradzily? Czy to plamienie sie jakos rozróznia czy jak pamienie to na pewno stary cykl...

Paluszek, ja bym liczyla do starego cyklu. 1 dzień cyklu to pierwszy dzień prawdziwego @ :-)

zrobilam testa o 9:40 czułość 25
jestem w totalnym szoku,że widze II kreski!!!! nie wierze

dsc02438u.jpg

lilou Gratulacje :-D

jeejkuuu ale się cieszę :rofl2:

widzisz a tak narzekałaś ,że nic z tego, a tu jednak chłopak miał cela a Ty piękną owulkę :)

Big.. to Ty fluidki wysyłałaś :-D

ejj ja się cieszę,jakby to mój test był :-) no ale w końcu to pierwsza zafasolkowana za mojej kadencji :-p

Magda, ja sie tez ciesze i zazdroszcze choc niedawno sama taki widzialam, ale normalnie jestem happy jakby to moj mial byc test:D

reklama
Do góry