reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witajcie
ależ coś mi nie dało spać, ciągle gwizdało jakieś paskudztwo na dworze:wściekła/y:
fasolka trzymam &&&&&&&&&&&&&&
czemu oni jakos nie pomogą naszemu Atankowi,to jest chore, że tak ją męczą. A potem będzie szybko szybko bo wody zielone

reklama
Milia nie mam do jej męża nr. Napisałam mu na fb, żeby dał znać, nr zostawiłam. Wczoraj też poinstruowałam młodą by nr mu dała. Na razie kompletna cisza.

a wiecei może jak się 'opiekować' rankami 'sklejonymi' bo ja szwów nie mam..
okropny ten ból barku (nie moge na lewej stronie leżeć) + to zapadające się łóżko..ech ;-). No ale najważniejsze ze najgorsze za mna.. Przez najbliższy rok nie wracam do żadnego szpitala..

Hejka dziewczęta:)

Co tam u was? Jak się czują ciężarówki? Jak maluchy?

Jak zaczęłam czytać Ael, to myślałam że to już po wszystkim a ty taki brak happy endu.. Trzymam kciuki za żabkę naszą.

MArtocha: JAKA INTUBACJA?! Toż to brzmi jakby ci co najmniej operacje na otwartym sercu robili! Trzymj się kobieto z tymi rankami/bólami..

ewika: czy ja dobrze czytam że twoje maleństwo ma ospę? A skąd to u takiego szkrabika.. Biedna kruszynka.. Przytul i pokołysz trochę w imieniu cioci sleepy..

Fasola: Ty jesteś niezła z tymi zakupami.. Stresuje się przez ciebie, bo ja jeszcze nic nie mam;P Mobilizujesz mnie normalnie:) Jak wizyta?

Ja właśnie wróciłam od lekarza. Wszystko dobrze. Młody tylko siedzi nie tak jak powinien i będę do niego przemawiać żeby raczył się obrócić główką w dół:)

ależ się nasza Żabka naczeka na tą swoją Amelkę. Ale te Amelki chyba takie są ;) koleżanka jest już 3 dni po terminie i jej Amelka ani myśli wyjść :)czekam na jakieś wieści

nooo taaaa żadna mnie pieronica nie widzi zaraz wam tu moja Małgoś nakopie :p

sleepy gdzie byłaś jak cię nie było :) a twój kawaler jeszcze się może obróci :) przemawiam do niego: Słoneczko bądź dobre dziecię i zechciej się przemieścić główeczką w dół. ja powoli się za zakupy zabieram poszalałam i taka jedna ciocia z ciuszkami :) teraz czekam na zwrot z podatku to zamówię pościel i inne rzeczy :D

martoszka trzymaj się dzielnie w tym niewygodnym łożu :)

Mamusiu ale mam zgagę :confused2:

Necia: A czytałam was jak zwykle, ale nie miałam o czym pisać w sumie;P No dobra.. wczoraj jak zobaczyłam rzuty domów, to mnie paluszki świerzbiły ;)

w TVN właśnie 3 mamy testowały 3 wózki w rożnych cenach i test wygrał Mutsy 4rider

oo na reszcie bo coś mi nie działało i nie mogłam nawiązać z wami kontaktu na forum :-):-):-)

fasolka: nie zdążyłam ci pożyczyć powodzenia u gina , trzymam &&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ewika:
współczuje ospy u dzidziusia , szkoda patrzeć jak dziecko tak sie męczy

atan: trzymam kciuki zebyś juz urodziła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!czkema na wiadomość - trzymaj sie mocno, a raczej przyj mocno :tak:

nie pamietam co i komu dalej miałam odpisać bo przez ten problem z foirum już zapomniałam

neciuszka: juz działa, no własnie zrobułam restart i zadziałało :-) ale dzieki za pomoc

reklama
Witajcie!
Martocha to życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Widzę, że Atanek w szpitalu, to trzymam kciuki
Fasolka kciukasy za wizytę &&&&&&&

Ja wczoraj byłam na wizycie. Więc wszystko z Maluszkiem jest w porządku, kosmówka już przyklejona, więc już mogę trochę po domu pospacerować :-D Mam tylko upławy i dostałam jakieś gałki, przez które nie spałam dziś pół nocy, bo co chwilę mokro miałam :wściekła/y: a przez drugie pół męczyła mnie zgaga :confused2: Wstawiam zdjęcie mojego Maluszka, tylko niewyraźne bo robione telefonem
Zobacz załącznik 440647Zobacz załącznik 440648

Do góry